hamham38 Hamilelıkte nabzı 120 uzerı cıkan var mı takıp yapıldı mı ve doktorunuz ne dedi🥰yardımcı olur musunuz
burcuo hamham38 120 ve üzeri ciddiye alınması gereken değerler, holter takılıp takip ediliyor, gerekirse size ilaç başlıyorlar. Benim ilk gebelikte öyle olmuştu
Gmfnbal Benim hep yuksek hatta kontrollerde tansiyon olcuyolar bana koştun mu diyolar 10dk sonra tekrar gel olcum icin diyolar😂 benim hamilelikten oncede bi tik nabzim yuksekti simdi iyice yukseldi 168leri görüyorum ama bence hamilelikle ilgili ben doktora söylemedim ama bu kontrolumde soyleyecegim bende
aysetutucu Gmfnbal nasıl 170 çok rahatsız oluyorsunuzdur şimdi bende yaşıyorum çünkü çarpıntımın sesı dışarıdan duyuluyor güm güm diye , ölüyorum sanıyorum valla 22+5
Gmfnbal aysetutucu Evet tabikide cok rahatsiz edici ama dinlenme nabzim degildi yururken ki nabiz o. 34+6 carpinti genetik bizde bu yuzden beni cok korkutmuyor
hamham38 burcuo benm hep gebelık başından beri 127 119 falandı ama bana kımse nabzın yuksek demedı suan bn hastanede yatıyorum nabızdan dolayı degl perınatolojıde yatıyorum boyle olunca ıncelemeye başladılar kardıyolojı bsy demedı ama benm çarpıntım falan yok yanı gayet rahatım
aysetutucu Gmfnbal ben korkuyorum ama artık olabildiğince alışmaya çalışıyorum normal formaya sakinleşmeye çünkü belkı 3-4 ayım daha böyle geçicek 🥹
burcuo hamham38 çarpıntı hissetmiyorsanız sorun etmemişlerdir, beni açıkçası 100 bile sarsıyor. Tansiyon ölçmem gerek her gün, nabız yüksek çıkıyor sadece bende de. Geçmiş olsun
aysetutucu hamham38 110-120 bazen oluyor hamilelikte normal diyorlar hep hastaneye gidiyorum bi serum takıp geri dönüyorum ama korkuyorum işte
aysetutucu burcuo beni de 100 bile rahatsız ediyor oturuyorum yada uzanıyorum sakinleşmeye çalışıyorum , hastaneye de gitsem normal diyorlar Ekg falan çektirdim hep normal dediler
Gmfnbal aysetutucu doktora gidip gerekli tum tahliller vs yapildiysa ve doktor sorun yok dediyse panik ataga donusturursun Allah korusun hic umursama
burcuo aysetutucu 100 civarını pek dikkate almıyor gibiler evet. Ben artık ciddi rahatsız oluyorum deyince kardiyolojiye git holter takılsın gibi bi şey demişti doktor. Bayılma noktasına gelmiyorsan sorun yok dedi bu kadın doğumcu da. Hani tamam bayılmıyoruz da o pat pat hissiyat da rahatsız edici yani
aysetutucu Gmfnbal Ekg çekildi , muayene oldum , bi sıkıntı yok denildi ama insan işte o çarpıntı anında korkmamaya engel olamıyoo 🥹
aysetutucu burcuo evet aynı şekil bana da , 120 üstü olursa sorun demişlerdi , hamilelikte olur vs tansiyonum da düşüyor bazen benım oda etkiliyo benı daha doğuma da var 🥹 Tansiyondam ve çarpıntıdan da ötürü sezaryan istiyorum 🥹
Gmfnbal aysetutucu burundan nefes al agizdan ver seklinde nefes al ver odagini baska birseye ver hayatim Allahin izniyle bi sorun olmaz
busra241_ aysetutucu geçmiş olsun. Ben de gebeliğin en başından beri çarpıntıyla mücadele ediyorum kaç defa acile gittim hiçbir şey yapmadılar hamilelikte normal dediler Bir de demir eksikliğinden de oluyor diye takviyeler verdiler yine çarpıntım oluyor. En son geçen hafta 170′e çıktı yine acile falan gittik varana kadar düşmüştü biraz yine bir şey yapmadılar kadın doğum da kardiyolojiye git dediler kardiyolojide ben birkaç defa gittim bir şey yok dedi. Özellikle ben yemekten sonra çarpıntım oluyor Bir de gün içinde uzandığımda direkt elimi yüzümü ayaklarımı soğuk suyla yıkıyorum geçiyor siz de öyle yapın soğuk suyla şoklama yapın duruyor
hamham38 aysetutucu banada kalp doktoru gordu bsy yok dedı ama nabzım yıne yuksek bn kotu hıssetmıyorum kendımı