berivanalii rukiye2005 bende bulamadım hastane çorluya geldim rezil bi yer asla tavsiye etmiyorum doktor yüzine bile bakmıyor yeni kapaklı devlet ahstanesi var oraya gidicem mecbur bende
deletedmom43191 rukiye2005 dogum yapmadim ama ayin 19 unda kizimi goz doktoruna goturdum temiz ilgili personeller doktor cikti karsima ve gayet temiz hastane
deletedmom43191 berivanalii corlunun neresi rezi kız 2021 de dogum yaptim orda gayet temiz ebelerimde ilgili guleryuzluydu
berivanalii rukiye2005 merve damlayıcı 4.20 deydi randevum erken gittim 4 te nstye gönderdi çıktım nstden doktor gitmiş bende kapaklıda oturuyorum bi buçuk saat yoldaydım yarın sabah 8de gelsin demiş sekreterine madem 4 de çıkıcaktın neden randevuyu 4.20 veriyorsun doktor yüÜme bile bakmadı
rukiye2005 berivanalii ayy gerçekten yaa ben de kapaklıdan gidicem sabah 10.50 de bakalım bana ne diyecek
rukiye2005 berivanalii ayy beni de eve gönderdiler yarın 12 den önce gel nst tekrar çekilecek bugün de 3 kere çekildi yarın yatış yapabilirler
berivanalii Ben bugün geldim kapaklı devlet hastanesine gökberk dindara doktordan memnun kaldım çok iyi bir doktor ama dogumhanenin servisi yokmuş doğumhanede doğum yapıp kalıyormuşsun tek bi refekatçı kadın istiyolarmış
berivanalii Ziyaretçi Almıyolarmış doğumhane oldugu için kadın refekatçi tek istiyolarmış ziyaretçi Alamıyorlarmış haberiniz olsun kızlar
berivanalii rukiye2005 bu arada çerkezköy dogumhane açılmış sadece sezeryanı almıyolar ameliyathane kapalı oldugu için
rukiye2005 berivanalii Allaha şükür yatırmadı eve geldim acil bir şey olursa kesin çerkezköy e gidicem
rukiye2005 berivanalii görüşmedim ama acil bişey olursa en yakın yer orası gerekirse imkanları yoksa ambulansla sevk etsinler
rukiye2005 berivanalii bugün görüştüm de çerkezköy ün doğumhanesi hala kapalıymış kapaklıya yönlendirdi