Sezzz Arkadaşlar merhba dün geceden beri 11_12 kere serçe parmagim şeklinde pıhtı düşürüyorum lavobaya çıktığımda üst üste 2_3 kere de düşüyor. Kasik agrım var .hastaneye gittim ancak bununla ilgili bisey demiyorlar bunu durduran bisey yokmuş. Bebeğin kalp atışları var halen.basina böyle bisey gelip doğum yapan var mı ? Düşük tehlikesi varmış. Elim kolum bağlı maalesef .lutfen yardımmm?
Nursemomm Sezzz ne demek yapacak bişey yokmuş progestan vermeleri gerekli eğer düşük riski servisksinizle ilgiliyse başka tedaviler uygulanmalı size ne için düşük riski dediler hiç biçey yapmadanmı uolladılar bi sebebi olmalı
Medebru 26 haftalığım dün hastaneden cıktom benimde öyle sıkıntım oldu. Öncesinden de böyle oldu progestan düşük önleyici kanama durdurucu ilaç verdiler
dilekgucukkk Medebru peki o ilacı kullanınca ne gibi etkisini gördünüz.. Vajinadan pıhtı attı mı veya ağrılarınız arttı mi
Sezzz Yasmnnn birşey dedikleri yok hem araştırma hastanesi hem özele gittim fakat kanamaya yapabilcek bisey yok diyorlar 😔