2prensesannesiiii kızlar döngümün 18. günündeyim daha dün ilişki oldu şimdi de kanama oldu kasık ağrılarım vardı dünde sancı oluyordu yumurtlama sancısı sandım ama ben şimdi 18. döngüden regl mı oldum ya hemde yumurtlamadan
yildiz93 2prensesannesiiii hafif lekelenme yumurtlama döneminde normal diye biliyorum yoğun kanamanız var mı
HunilerBenden 2prensesannesiiii ne kadar doğru bilmiyorum ama yumurtlama döllenme zamanı gebeliğe hazırlıkta yumurtlama sonrası bu tarz kanamalar olabiliyormus. İlişki üzerinden gün sayın öyle test yapın 10-12 gün geçince
myangelson 2prensesannesiiii yumurtlamada da kanlı akıntı falan oluyor. Eğer çok fazla değilse yumurtlama olabilir bugünü not al
Mzgnn0234 2prensesannesiiii yumurtlama döneminde bende de bazen oluyor bu yumurtladığın anlamına geliyor değerlendirin bugün mutlaka dediğin akıntı yumurtlama akintisi beline bugün yakı alıp yapıştır canım sıcak tutacagi için hamile kalma ihtimalin yükselir
2prensesannesiiii Mzgnn0234 ay hiç yaşamadım adet oluyorum sandım korktum bi valla 🥺🤦🏼♀️ inşallah öyle inşallah
2prensesannesiiii 2prensesannesiiii devam ederse regl etmezse dediğiniz gibi bi durum inşallah dediğiniz gibi🤲🏻🥹
yildiz93 2prensesannesiiii ya anlattığınız şekilde kanlı akıntılar bezen yumurtlama dönemimde başıma geliyodu. Hatta bi keresinde o kadar şiddetli yumurtlama yaşamışım ki yumurta kiste dönüşüp patlamıştı. Doktorum hormonların çok yüksek tam anne olma zamanındasın demişti ve dediği gibi de oldu hiç zorlanmadan beklemeden hamile kaldım. Umarım sizin için de bu anlama geliyodur bu sinyaller.
2prensesannesiiii yildiz93 inşallah balım ya pcos varmış bende yeni öğrendim hormon ilacı kullanıyordum bi de kaliteli yumurtlama için koenzim q10 kullanıyorum ama başıma gelene bak inşallah anlattığın gibi bişey yaşıyorum 🤦🏼♀️🥹🤲🏻
esranurmom 2prensesannesiiii canım o bahsettiğin takviye ara kanama yapıyor aynısı başıma geldi döngü ortası 2 3 gün leke leke kan geldi sonra kesildi doktora sormuştum ara kanama demişti yumurtlama kanaması değildir dedi belki seninde odur
2prensesannesiiii cigdemx 😅 yok aşkım ya yumurtlamayı beklerken regl oldum ovülasyon dün pik olmadı ama koyulaştı t çizgisi sonra ilişki oldu akşam bugünde kanama oldu döngümün 18. günündeyim daha beklenen adet tarihim gelmeden regl oldum
_pearl 2prensesannesiiii akıntının içindemi böyle damar gibi kan vardı benimde yumurtlama döneminde öyle oluyordu sık ilişki olsun canım
2prensesannesiiii _pearl yok baya kan geliyor pet dolduracak kadar döngümün 18. günündeyim valla korktum ya kötü bişey yok inşallah
_pearl 2prensesannesiiii bende bi ara 19. Günde adet olmuştum döngü böyle kısalınca hamile kalman yakındır dmek kaynanam öyle derdi hep bir sonraki ay hamile kalmıştım bilmiyorum tesadüf mü