Mrvll Erken gebelık testınde pozıtıf görünüp, ertesi gün verılen kan testınde(beklenen adetten 6 gün önce ) beta hcg 1< olması mümkün müdür?
ikibalannesiii Mrvll yalancı pozitif vermiş test bu aralar çok fazla duyuyorum yalancı pozitif olayını umarım vardır ama sende biraz daha bekle canım
svly_ylypn Mrvll adet öncesi 6 gün kan için çok erken zaten önce kan testinde çıkar sonra idrar da görünür. Biraz beklemek en iyisi 😌
Mrvll svly_ylypn aıle hekımıne bu zaman dılımınde kan testı yapmam doğru mu demıstım çıkar evet demişti. Neden böyle derler o zaman ?🤦♀️ örnekleri burada da okudum günler oncesınden kan degerınde çıkanlar var en azından 40-50 gıbı degerı çıkan. Sanırım adet donemını beklemek en doğru sonucu verecek çünkü herkesın farklı bır hıkayesı var ve genelleme yapamıyoruz🤦♀️
svly_ylypn Mrvll onu bilmiyorum ama en güzeli reglin geçmesini beklemek . Ben adet öncesi tesadüfen kan testinde öğrenmiştim 2 gün varken
aybarssmomm Mrvll geç döllenme hakkında bir fikrim yok umarım öyledir rabbim gönlüne göre versin inşallah 🌸
Mrvll mehtapp7 evet burada okuduklarıma bakarak geç dollenme yaşayıp adeti gecıktıkten sonra kan testınde öğrenen de var, gecıkmeden gunler öncesinde kan testinde anlamlı bır değer çıkan da var. Adet donemının gecıkmesını beklemek en mantıklısı sanırım.
Mrvll svly_ylypn her gün 2 ye katlandığını düşünürsek 95 den önce 47 ydi oncesınde 24 dü 12 ydi 6 ydı derken 5gun eder. 2 gun de oncesınde ogrenmıssınız yanı beklenen adetten 7 gün önce degerınız yenı oluşmaya başlamış. Bende kan testını beklenen adetten 6 gün önce verdım zaten. Adet gecıkmesını bekleyeyım o zaman. Sızın de degerınız düşük başlamış umut verdi. Teşekkür ederim sağlıkla buyutun🌸