gonul0709 Şehir Hastanesi’nde perinatoloji bölümünde detaylı ultrason yaptıran var mı ortalama ne kadar sürüyor , her şeyine bakıp bilgilendiriyorlar mi, giden varsa bilgi rica edebilir miyim
mavisanne0 gonul0709 ben gittim 15 dk sürdü arkası dönüktü şekerli bişeyler yiyip tekrar girdim 15 dk da öyle sürdü genel olarak bilgilendirme yaptı boy kilo bilgisi verdi gayet verimli geçti çok detaylı bişey söylemesi zaten bir hamile için kafa karıştırıcı oluyor normal ve genel şekilde yorumladı ben memnun kaldım ❤️
haticedrd gonul0709 ben perinatoloji takipliydim 23 haftadan 34 haftaya kadar her ay gidiyordum. Her gidişimde farklı doktor oluyordu şehir hastanesinde bu sıkıntı var aynı doktor olmuyor her zaman doktorlar değişiyor. Perinatoloji muayenesi 15-20 dk falan sürüyor ortalama ilgilenme konusuna gelecek olursak da ben 3 farklı doktor muayenesine şahit oldum. Her hastanede olduğu gibi doktordan doktora fark ediyor. İlk muayene olduğum doktordan çok memnun kalmadım açıkcası size açıklama falan yapmıyor siz kendiniz soru sorarsanız da kestirip atıyor dalga geçer gibi konuşuyor. Diğer doktordan çok memnun kalmıştım güler yüzlü ilgiliydi ve siz sormadan size bilgilendirme yapıyor. Başka bir doktor da orta derecede memnun kaldım ilk doktora göre daha ilgiliydi ikinci doktora göre de daha az ilgiliydi. Yani bilgilendirme yapmıyordu çok fazla. Şuan için aklıma gelenler bunlar sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz.
fatmanurbilici gonul0709 ben 20. haftamdan belli düzenli olarak gidiyorum ve doktorum da Mahmut bey çok iyi ilgileniyor ve ben sormadan herşeyi bilgilendiriyor görüntüsü felan da e nabıza düşüyor zaten ben gayet memnunum
ahmetilay mavisanne0 nasıl randevu aldınız ben randevu alamıyorum üçlü tarama testim en yüksek sınırda çıkmış ama randevu bulamıyorum
1kizannesi_ mavisanne0 ben de kontrol amaçlı gitmeyi düşünüyorum acaba randevusuz gidebilir miyim giriş yaparlar mı
haticedrd ahmetilay ilk önce kadın doğum doktorunuz o bölüme kayıt açmalı ondan sonra randevu alabiliyorsunuz. Kayıt aldıktan sonra randevu alıp gideceksiniz. Mhrs sisteminden bölüm için talep oluşturabilirsiniz. Ben bir de sabah 10 da girip buluyordum genelde randevu
fatmanurbilici ahmetilay perinatoloji bölümüne git randevu alamadıgını söyle gün veriyor böylelikle gitmiş olursun
gonul0709 fatmanurbilici ismini bilmiyorum ben randevu aldığım doktor bakmadı başka bir odaya yönlendirdiler beni farklı erkek bı doktor geldi o bakti ama hicbisey söylemedi
fatmanurbilici gonul0709 ben doktor memnuniyetine çok önem verdiğim için sabit doktora gitmeyi tercih ediyorum
haticedrd gonul0709 malesef zaten randevu alırken de fark edersiniz selcan sınacı var doktor sadece poliklinik olarak değişir aynı polikliniğe randevu alsanız bile doktor her zaman aynı olmuyor
mavisanne0 1kizannesi_ yok olmuyor kendi doktorun önce alan açıyo sonra randevu alıyorsun öyle randevusuz olmuyor çünkü aşırı sıra ve yoğunluk var