reys 3 gündür tutmuyo, ağzındayken kafasını sağa sola çevirip ağlıyo ne yapmalıyım sıkıp veriyorum süt gelsin diye ağzı süt doluyp yine de tutmuyo. Emziği çıkarıp hemen memeyi sokmaya çalışıyorum o da olmuyo
ABusraaaa reys tazyikli geldiği için belki yetisemiyordur süte o yüzdende çırpınmalar olabiliyor yada sütun çok gelmiyor emerken zorlanıyor (çene kasları daha gelişmediği için) oda onu yoruyordur yada meme ucunu tam kavrayamiyordur hani çok sebep var önce sebebi bulmalısın sonra sebebe göre çözüm yollarını aramalisin canım
1cey reys kendi sütünü sağ, emzirirken çay kaşığıyla çok minik minik göğsüne damlatsın eşin yada yanında kim kalıyorsa, yani süt az geliyorsa eğer öyle emerse öyle anlıyorsun tutuyor, ben böyle denemiştim, pes etme ben her şekilde denemiştim 🙏🏼🥲
reys ABusraaaa kavramayı denemiyor ki sadece ağlıyor. 3 sefer tutmuyor bir sefer tutuyor. Öyle olunca çok zorlanıyorum özellikle geceleri savaş resmen uykulu uykulu
ru_a6 Meme aşırı dolup taş gibi oluyorsa kavraması zor olur istemez yada tam tersi süt akışı azsa yine reddeder ilk 10 15 gün memeyle zaten hep bi savaş halinde oluyorlar hemen kavrayıp emmesini beklemeyin biraz bebekle savaşmanız lazım o arada sabırlı olun illaki tutacaktır çenesi kuvvetlenince
reys kimchikimdi evet eczaneye sordum wee markası varmış onun da yorumları kötüydü trendyoldan lansinoh alıcam inşallah hemen gelir
reys 1cey az gelmiyor sağıyorum ordan biliyorum. İlk günler hep öyle denedik ama olmuyor olmuyor delireceğim
1cey reys anladım çok gelmesinden o zaman 🥲 umarım çözüm bulursunuz, öncesinde sağım yapıp sonra emzirmeyi deneseniz süt azalır belki öyle emebilir
ABusraaaa reys ayakta kucağında emzirmeyi dene yürüyerek yada squat yaparak emzirmeyi dene. Bunlar bebeğin alışması için memeye olan şeyler onun dışında kaşık biberon yada siringayla yada biberon ama şuan memeni tutmuyorsa meme reddi yapma ihtimali yüksek biberonda. Onla parmagini ağzına sok bı yandanda artık sagdigin sütü mü yoksa mama mi ne veriyorsan onu ver bu süre zarfında kilo kaybetmesini istemeyiz.
Fuunndaaa reys bende iki gün önce doğum yaptım 36 haftalık, emzirmek için uyandıramıyorum bile asla almıyor aç kalıyorlar diye doktor mama takviyesi vermemi istedi çaresiz verdim ama mamayı bile enjektör ile almıyorlar sütüm çoğalmadı emmedigi için çaresiz sürekli deniyorum ama mamanın tadına hemen alıştılar, sürekli uyuyorlar uyandıramıyonuz
reys Fuunndaaa ilk 4 gün güzel emdi benimki sonradan bıraktı son 3 gün. Sütüm de çoğaldı yeterli şuan ama emmiyor ki ya hiç emmiyor ya 6-7 dk emip uyuyor ya birini emip birini emmiyor
ABusraaaa Fuunndaaa sarılık değeri yükselince uykudan uyandırmak zor olur. Aç bırakmayın zorla yedirin mamayı.
reys ABusraaaa kontrole gittik sarılık hiç çıkmadı. Mamayı yiyor şırınga ya da biberon veriyoruz memeye gelince tutmuyor