Bebik61_ Akşam üstü çatı muayenesi oldum sancılarım artarak ilerledi acile gittim normal dedi 2 saattir duramıyorum kıvranıyorum sancı vurup gidiyor
ikbalnur Bebik61_ Bazılarının kontrolden sonra doğumu başlıyormuş acaba sizde de mi öyle bi durum oldu yinede sancilarinizin sıklığı için dk tutun
ru_a6 Bebik61_ Düzenli sancı mı vuruyor nstye bağlandınızmı neye göre normal dediler belkide açılmanız oldu
Busranur_mnts Bebik61_ Allah kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin açılma sancılwrı zor ama bebeğini sana kavuşturacak çabucak doğumun olur inşallah 🥰
anonimm066 Bebik61_ ay bende yarın çatı muayenesi olucam ya doğurursam korktum şuan zamanı doğsada bir şey olmaz ama görünce bir an tedirgin oldum
Fatmanur_0416 anonimm066 bende 34 de çatı muayenesi oldum 36+3 bende bişey olmadı bekliyorum valla 🤣 demek ki kişiden kişiye değişiyor
anonimm066 Fatmanur_0416 ay bugün oldum geldiğimden beri benimde sancılarım oldu dinlendim geçti belki kendimide kasmış olabilirim bilmiyorum ama bende doğurucam diye korktum