ikizannesieso 12 haftalık hamileyim hiç bulantım filan olmadığı için orucumu tutmak istedim başta iyi gidiyordu iki gündür iftardan sonra aşırı bulantı halsizlik oluyor .Oruç tutan anneler sizde de var mı bu durum normal mi acaba
Ruruu ikizannesieso doktorunuza sormadan oruc tutmayin kesinlikle. Gozunuzu korkutmak istemem ama benim bir arkadasim tuttu ve bebeginin suyu azaldi. Cok erken dogacakti ve bayagi riskliydi doktorlar 37. haftaya kadar zor tuttular bebegi anne karninda. Surekli hastanede yatti takip altindaydi.
tdrmss ikizannesieso şuan sizin oruç tutmamaniz gerekiyor şuanda bebeğiniz oluşma sürecinde en önemli süreç 1. Ve 3. Trimester bol bol suyunuzu ve beslenmenize dikkat edin lütfen
ikizannesieso Ruruu Doktoruma sormadım ama iyi hissettiğim için tutuyordum oruçtan dolayı değil sanırım bugun tutmadım kahvaltıdan sonra yine midem bulandı .Mide bulantısı başlar mi acaba bu haftalarda normalde herkesin bu haftalarda bulantısı geçiyor .Arkadaşınız kaç haftalıktı
ikizannesieso tdrmss Suyuma beslenmeme dikkat ediyordum aslında ama sanırım tutmasam daha iyi olur iftardan sonra kötü hissetmeye başladım kendimi
Ruruu ikizannesieso olabilir benim bir arkadasim 9 ay bulanti cekti. Bahsettigim diger arkadasim kac haftalikti hatirlamiyorum maalesef