kubrax25 Kızlar birşey sormak istiyorum size normal doğum da dikişten sonra odaya alındığınız zaman taburcu okurken tekrar dikişe bakılıyor mu 2. Gebeliğim ilkinde aşırı bakıldı dikişlerime ve bundan ötürü geç iyileşti şmdi aşırı tedirginim
aslhnkrts9 kubrax25 benim ilk doğumum bana hiç bakılmadı bende neden bakmadılar diye sorguladım bi hafta sonra gel iyice kaynasın öyle bakcaz dedilerdi
yorgunannis kubrax25 evet bakılıyor tekrar rahim muayene ediliyor ondan sonra taburcu işlemlerine başlıyorlar
melegim91 kubrax25 evet doktor sabah vizite gelip bakıyor öyle taburcu veriliyor 5 gün sonra tekrar muayenesine çağırmıştı
sarilale123 kubrax25 evet odada bakıldı akşam Dr geldi yine baktı sabah çıkmadan bakıldı. Bir hafta sonra tekrar kontrole çağırdı baktı.
tugce4545 kubrax25 ilk doğumumda hastaneden taburcu olduğum gün hem baktılar hem pansuman yaptılar o kadar sürekli bakıp durmadılar inşallah bundada öyle olur diye düşünüyorum normal doğum istiyorum çünkü
kubrax25 tugce4545 ben kansızlıktan dolayı 3 gün yattım normal doğum olmama rağmen ve 3 kez bakıldı sonuncusunda mutlulukla çıkmam gerekirken aşırı zorladı dikişler beni
kubrax25 tugce4545 teşekkür ederim bu yüzden korkularım var inşallah aynılarını yaşamam herkese su gibi doğumlar nasip olsun inşallah
bluemom24 kubrax25 kanamama baktı doktorum sadece dikişlere bakmadı ya rahime baskı uyguladı gelen kana baktı
twobabymomm kubrax25 benim ilk dogumumda doğumun ertesi gün baktılar birdaha bakmadılar. Ben sağlık sebeplerinden ötürü 3 gün kalmıştım