nesnes00 Arkadaşlar Kocaeli medikal park doğum ücretlerini muayene ücretlerini bilen var mı sigortalı olarak ne kadar
hicrethk 2025te ben doğum paketi aldım, Bir arkadaşım için 2026 ücretlerini sormuştum. Muayene ücreti 3700, Doğum ücreti için 70.000 değişlerdi. Doğum paketi de 125.000
kivircikbimuhendis kocaeli medical park da normal sezaryen farketmeksizin 70 bin tl olarak bilgi aldım ben
ikizlerimibeklerken95 Medikalparkta normal gebelik takibinde ultrason renkli mi? Ya ben özel klinikte takipliyim doktorumun cihazı renkli değil siyah beyaz görebiliyoruz. Detaylıda gittim ama merak ediyorum başka şehirlerde her gittiğinde renkli görüntü alıyorlar Kocaelide renkli usg olan hastane bulamadım illa detaylı için randevu almış olmak gerekiyormuş
symyld ikizlerimibeklerken95 medikalparkta öyle sanırım bende yüzyıla gittim siyah beyaz klasik ultrasondu hep
kivircikbimuhendis ikizlerimibeklerken95 ben ilk haftalardan beri medical parktayım izmitte, bebeğin o yuvarlak halini bile 3 boyutlu renkli ultrasonla vermişti doktorumuz. her gittiğimizde yüzünü gözünü görebiliyoruz çok şükür eğer kapatmazsa tabi 🙈