papatyakokulugece Benm çocuğum bebekken bi hastalandı 5 aylıktı allahım öyle neler çektik hastanede yatmalar vs sonrasında öyle dikkat ettim ki 3 yaşına girecek şükğr rabbime daha hastalık görmedik cnm . Ben möllers balık yağı kullanıyorum çocuğuma başka markalar değil ama kesinlikle bu yani. Ve dut kurusu kaynatıp içiriyorum enfeksiyona birebir bence büyüdükşe kendiside çerez niyetine yiyor dutu. Ligone nin Kids şurubu var beta glucan içeren bağışıklığı güçlendiren yaşlarınada uygun küçük çocuklar için bize o çok iyi geldi bittikçe aldık özellikle bahar ve kış aylarında kullandık yazın gerek görmedim biz sadece bu ikisi yani ligone şurup ve möllers balık yağı. Parklar oyun evleri Avm cafe restorant gidiyoruz yani sürekli inan arkadaşlarımın çocukları hemen hasta olıyo 2,5 sene emen çocuklar
Bile hasta oluyo hani emmekle de ilgili değil bence öyle olsa onlar olmazdı. Ben çocuğum 3 ay emdi 6
Ay da ben sağım yaparak verdim toplam 9’ay yani. Hastalığımız 3 yılda 1 kez oldu oda tecrübesizliğime geldi başkasından virüs kaptık ailece inş sana bi faydam olur inan öyle çok şey karıştırmaya gerek yok. Birde tahin pekmez çok sever bal ceviz çok sever bunların da etkisi var mı bilmiyorm 🥰