mlkekyaa0gmailcom Kızlar bilginize ihtiyacım var bi nebze rahatlamak için. 34. Haftadayim bugün doktor kontrolüm vardı doktor bebek aşağıda ayağa kalkma mümkün oldukça uzan dedi .. aynı durumu yaşayıp erken dogum yapan varmi veya aynı durumda olanlar neler yaşadı
bhdremine mlkekyaa0gmailcom ben de ikinci bebeğimde aynı durumu yaşamıştım benim doktorumda aynı öneride bulundu ama şükür erken doğum olmadı hatta 2. Doğum olmasına rağmen 40.haftayı gördük
Basaknur44 mlkekyaa0gmailcom benim 32 den sonra aşağıdaydı kimse bana kalkma demedi keşke deseymiş. Şuan 35 teyim erken doğum olma durumu var yatış verdiler
momdiary06 mlkekyaa0gmailcom 31. Haftadan beri bebek aşağıda erken doğum yapabilirsin demişti doktor 36. Haftama geldim evimin işini falan da yapıyorum yavaş yavaş ama siz yine de dikkat edin tabi
mlkekyaa0gmailcom bhdremine çok şükür 🙏 peki sürekli yattınızmı. Yani nelere dikkat ettiniz bide sezeryan dogummuydu
bhdremine mlkekyaa0gmailcom sürekli yatmadım günlük işlerimi yaptım kendimi yormadan ve evet sezeryan doğumdu ilki öyle olduğu için