Sudemirhan Sorum başlıkta benim 9. Günüm ama meraktan çatlıyorum 11. Gün öğrenip umut olabilecek varmı🥹
sehnazz000 Sudemirhan 3. aşılamadan sonra 6.gün falandı negatif çıkmıştı 12.gündede negatifti tutmamıştı o günden belliydi 2.aşılamamda 12.günde yapmıştım pozitifti sonrada pozitif çıktı Test iyiyse sıkıntı olmaz çok merak ediyorsan yap bir şey olmaz
elifff8 Sudemirhan canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah benimde 6. Günum aşılamanin hiç belirtin oldumu göğüste hassasiyet gibi yada yoğun akıntı kasik agrisi fln🥹
Sezei Sudemirhan 13.gün pozitif gördüm 81 beta ile öğrendim bence biraz daha bekleyin varsa çok silik çıkabilir buda sizi şüpheye düşürür 🫶🏻
zeyyy_ @Sezei 13. Günde nasıldı silik miydi testte kişiden kişiye değişir tabi bende beklemedeyim henüz
Sezei zeyyy_ Amin kuzum inşallahh beklemek en güzeli gerçekten ben tabi sabredemedim yani dedim 14.günde çıkıcak olan 13.gündede çıkar ama daha erken yapsaydım belki silik çıkıcaktı ben iğne etkisi sanıcaktım
zeyyy_ @Sezei Evet çok haklısın benimde belirtim var gibi ama eminde olamıyorum pazar günü yapayım diye bekliyorum
Sudemirhan Bugünkü testim ilk idrarla değil düne göre daha net çıktı sanki bana mı öyle geliyo dün çektiğimde görünmüyordu bugünkü hemen çıktı markası Predictor early yanılma olabilirmi sizce
yigithanleyla Ben 2 gun gecikince kan testiyle öğrenmiştim 240 ti beta hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Sudemirhan elifff8 canım sanırım kimyasal oluyor yükselme az oldu ama belirti vs yaşamadım yani sadcee tedt yaptım 11. Gün silik çıktı okadar