Kızlar belki karşılaşmışızdır sizinle. Ben normal doğum çok istiyordum çünkü çok desteksizim ailemden uzağım falan muhtemelen doğuma da sadece eşimle gitme ihtimalimiz var gelenler doğumdan sonra gelir. Bunun dışında etim çok yumuşak ve kiloluyum mesela ablamda benim gibi doğum sonrası çok sıkıntı yaşadı dikişleri enfeksiyon kaptı vs. Bende bu sebeplerden hep istedim ki normal doğurabileyim. Hem belki daha hızlı toparlanabikşrim diye. Dün kontrolüm vardı bebişin kafası biraz büyük kilosu da önden gidiyor 2 hafta. İşte 36+5 di dün dpktorum 38 i bekleyelim bakarız dedi. Kafası kanalda ara ara sancılarım oluyor rahim uzunluğum kısalmaya başladı. Biraz yürüyüş yapsam sanki doğacak ama doktorum dedi ki dinlen 38 i gör dedi 38 de de muhtemelen daha büyüyecek o zamanda ben bebeğimi riske atamam sezaryen derse kabul ederim. Şimdi yine bana 38 i görelim dediği için dedikelrini yapıyorum ona teslim oldum. İçim çok buruk muhtemelen böyle giderse sezaryen gibi görünüyor. Benle deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Korkularım çok mu abartı? İlk doğumum