ih1 1oglanannesi ben 27deyim aynı zamanda sağlıkcıyım günde 4 tane falan rennie çiğneme tablet atıyorum zararsız kullanabilirsin
1oglanannesi kvsr1603 ama midem yaniyo diyede bisey yemekte isdemiyorum mecbur biraz biraz yiyorum ama bende bebeyimde zayif bu yuzden
yesimd31 1oglanannesi canım ben avşarın karadutlu sodasını içiyorum o iyi geliyo bide soğuk sütte iyi geliyo mide yanmasına
1oglanannesi kimchikimdi ayy hasta olurum diye korkuyorum zaten yanimda yel gecse hasta oluyorun ama yaninca icim bogazim icimden buz gibi biseyler icmek geliyo
kvsr1603 1oglanannesi ilk haftalar bende öyleydim sadece çubuk kraker yiyordum yağsız makarna ama yavaş yavaş geçiyor
alicsyndrome Yani soğuk süt falan anlık iyi geliyodu ama kesin çözüm olmuyodu en son doktoruma söyledim rennie duo şurup yazdı yandığında içiyorum mecbur hemen geçiriyo🥲 doğal şeyler çok işe yaramadı bende
1oglanannesi kvsr1603 ilk haftalarmii ben 31 haftayim ilk haftalar oluyodu simdi daha beter oluyo 😶😮💨
senemtolga 1oglanannesi evet iki lokma yiyorsam korka korka yiyorum bebegimin kilosunuda merak ediyorum surekli nu durumdan ötürü korkuyorum zayif dusecek diye ayin 5nde randevum var artik ilac istiycem napim