Ben hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren hem devlet hastanesinde hemde özelbirnefes hastanesinde konturolere gitim bir nefes hastanesinde konturole gitiğim doktorum Berk eryiğit gerçekten kendisinden çok memnun kaldım hiçbir konuda aklında soru işareti bırakmıyor ve her konuda daha siz sormadan tüm cevaplarınızı yanıtlıyor herşeye özenle ve dikkatle bakıyor bi problem olduğunda her saat ulaşabiliyorsunuz gece poliniği olduğu için çok duyulmuş ve tercih edilen bir doktor değil ama işini gerçek anlamda ehli olduğunu düşünüyorum devlet hastanesinde ise konturolerimi tuncer çalışkan’a gidiyordum devlet hastanede doktora ulaşmak tabiki imkansız bi sorununuz olduğunda hangi doktora denk gelirseniz o ilgileniyo polikinik saatleri içersinde giderseniz randavu alamasanız bile ilgileniyo ve hastanede
Eşinizi içeriye alan tek doktor diyebilirim gebelik okuluna katıldığımda doğum konforu açısından devlet hastanesinin özel haftaneden daha konforlu devlet hastanesindede odalar çif yataklı ama tek kişilik yanınıza başka birini almıyorlar ve gerçekten bebek ve anneye ebeler çok iyi davranıyolar ve isteğiniz dahilinde doğum sırasında eşinizi ve ya istediğiniz bir kişiyi doğumda yanınıza aldıklarını söylediler devlet hastanesindeki doğumhane ve ebelerin yaklaşımından dolayı doğumumu orda tercih edicem şuanda 39’ uncu haftamdayım ve normal doğum için beklemeye devam ediyoruz