Gulceefe-00 mehtapp7 benim bat 27 dün akşam üzeri bi tane erken gebelik testi yaptım anında pozitif çıktı ama test artimed marka o da hep yalancı pozitif veriyormuş o yüzden sabah gidip başka marka test alıp tekrar yapacağım bakalım ne çıkacak😅
nuryldrm1 Gulceefe-00 ben test yapmaya korkuyorum tek çizgi görecegim diye inşallah dogrudur senin ki
ecenuri Gulceefe-00 Gulceefe-00 bende bu markadan yaptım hatta inanmadım ve 3 tane yaptım peş peşe bat 25 Şubat beta 645 çıktı
Gulceefe-00 nuryldrm1 malesef artimed erken gebelik dedikleri gibi yalancı çizgi çıkarıyormuş akşama doğru adet oldum
Gulceefe-00 ecenuri yaa ne güzel sizin sorun olmamış ama malesef bende öyle olmadı sabah başka msrka yaptım bir şey çıkmadı akşama doğru da adet oldum artimed hatalı çıktı iyi ki güvenmedim o teste yoksa üzülürdüm
rona26 Gulceefe-00 reglime 1 gün kala bende yaptım negatif dün regl günümdü hala olmadım bu marka negatiftede hatalı mı acaba çünkü 10 gün bel kasık ağrısı yaşadım bu iki gündür bsy yok kaldım öyle
Gamzelit mehtapp7 valla bende 28 i ama dün akşam pembe leke oldu peçeteye iki kez bugünde.öyle 3 kez falan hafif pembe kırmızı arası peçeteye daha gelen giden yok sabah test yaptım negatif bekliyorum hiç asla böyle olmazdo bende
nuryldrm1 Gamzelit aynı şekil bende sabah test yaptım negatif çıktı gelen giden yok umarım test yanlıştır