Beyzatan_16 Doktor doktor geziyorum adeta bugün 3. Hayal kırıklığını yaşadım. 4,5 sene geçmesine rağmen doktorlar risk almak istemiyor. Yok mu hiç ssvd yapan ve öneride bulunacak biri 🤷♀️
seher23_ Beyzatan_16 bnm 9 yıl geçti 36 haftalık hamileyim sordum bana hayır riskli felan fistan anlatıyor. Son dakaya kadar muaneye gitsek herşey yolunda ise hani bebek pozisyonu doğum pozisyonundaysa eğer son dakaya kadar evde sancı çekip gitsek açılma varsa normal yaparlarmi acaba öylemi yapsam diyorum :) çünkü hepsi yok diyor
semosderler2 Beyzatan_16 bağcılar Medipol mega da Elif çiler eren doktorum , bence sezaryen doğum yapmıştım şimdi normal düşünüyorum olur bebeğinde buna hazırsa yaparız dedi , kendi doçent doktor ama biraz pahalı
rapunzel9222 Beyzatan_16 bende ssvd bekliyorum 35 haftalık gebeyim nehir bayrama gidiyorum özel rami hastanesi çok ilgili bir doktor tavsiye ediyorum
Beyzatan_16 seher23_ ben bugün sordum aynı şeyleri doktora hatta özel ebe tutayım tüm süreci profesyonel bir şekilde geçirelim dedim yok ben hastaneye geldiğinizde sizi ve bebeği riske atmamak için sezaryene alırım dedi nasıl yani bebek kanalda olsa doğmak üzere olsa bile mi diye sorunca gülümsedi ve sorum havada yanıtsız kaldı 🫠
Beyzatan_16 rapunzel9222 nehir bayramı araştırmalarım sonucunda buldum bende ama olumlu yorumları olduğu kadar olumsuz yorumlar da var bu da beni endişelendiriyor . Bir önceki doğumumda doktor yüzünden bebeğimi kaybediyordum o yüzden bu kez çok ince elemeye çalışıyorum . Sizin doğumunuz çok yakın pozitif doğum hikayeniz belki bana da ışık olur 😊
semosderler2 Beyzatan_16 29+4 haftalığım ayda bir gidiyorum bazen 1,5 ayda oluyor ama zaten belirli bir aydan sonra detaylı ultrason şeker kontrolü rapor falan derken kendimizin gitmesi gerekiyor
semosderler2 rege0119 muayene ücreti 6,500 doğum , normal 80bin sezeryan 105bin istekli sezeryan 116 bin tl
rege0119 semosderler2 ay nolmus bu ücretlere çok uçmuş 🫣 çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için. Ssvd düşünüyorum doktor arayışındayım memnun kalan var mı diye de araştırıyorum hem de hastane evime yakın bir sormak istedim. Sağ olun🌸
semosderler2 rege0119 bende ssvd düşünüyorum doktorum yapıyormuş ama onun fiyatı nedir bilmiyorum 🤷♀️ kesinlikle fiyatlar uçtu gidiyor