mercimegin_annesiii Merhaba anneler doktorum gebelik şekerinden şüphelendi yarın şeker yüklemesi yapacağım ama doktor bebek önden gidiyor dedi ve sıvın fazla dedi yani 24 haftalıkkrn 27 haftalık çıktı kız bebek merak ettiğim böyle olup erken doğum mu oluyor başına gelen var mı
ezgi3452 mercimegin_annesiii Benim de suyum fazlaydı bebek iki hafta öndeydi hala iki hafta önde. Gebelik şekeri çıktı diyet yapıyorum (full dikkat ederek değil maalesef) şu an 34+5 oldum bile. Suyu normal seviyeye geldi illa erken doğum olarak düşünme öyle korkutma kendini 🤗
dgngr mercimegin_annesiii sıvın fazla olması beni düşündürdü sadece. Ama çok aşırı değilse diyetle halledersin bence
D_erin1 mercimegin_annesiii gebelik şekeri çıkiyordu benim 40 41 de oldu erken olmuyor ama diyet veriyor dikkat et diye
Meltem3461 mercimegin_annesiii bende 26 haftalık bebeğim bir hafta önden gidiyor 27 gibi düşün dedi genetik de olabilir ama şeker yükleme testini yaptırın dedi kendi doktoruma danışmayı bekliyorum bakalım ona göre bir yol izleyeceğim bende
mercimegin_annesiii ezgi3452 ay morel oldunuz eben 35 görelim inş falan dedi bi korktum ilkinde böyle bişey yaşamadım bunda yaşıyorum.
Melismelo Erken doğum olmuyor bebek iri oluyor sadece benimde 3 hafta önden gidiyor 36da bebek 39 ile uyumluydu 37. Haftamdayım şuan, doktorum 39u bekliyelim isteğe bağlı suni sancı ile doğumu başlata biliriz dedi kilosundan dolayı
mercimegin_annesiii dgngr yani baya fazla dedi o yüzden gebelik şekeri çıkmasa dahi şekerin varmış gibi devam edicez dedi
Meltem3461 Erken doğum olarak düşünme sadece doğum esnasında zorlamaması ve bebekte anormallik olmaması adına yapılmalı dedi bana canım @mercimegin_annesiii
mercimegin_annesiii Meltem3461 bana ilkinde gerek duymamışsınız ama şuan bunda yapmalısın yükleme dedi
mercimegin_annesiii dgngr ilk defa denk geliyorum yakınımda kimsede süreci görmedim yani sıvı fazla olunca bebeğe zarar verir mi yani bilmiyorum halbuki sürekli su yutuyo hıçkırıyo geliyo bana
Meltem3461 mercimegin_annesiii anladım canım içini ferah tut inşAllah sağ salim kucağına alırsın, alırız bebişlerimizi, benim o göründüğüm doktor suyla alakalı çokda olmaması lazım az da olmaması lazım fazlası da bebeğin alanını daraltıyor demişti belki ondan takip edilcektir inşallah sorun olmadan hallolur🙏🏻
mercimegin_annesiii Meltem3461 inş canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin doğana kadar içimiz rahat olur mu bilmem
mercimegin_annesiii dgngr 9 haftalıken daha önde gidiyordu bebek doktor eşinde senin gibiyse genetik önde olması demişti eşimde bende biraz yapımız var minyon değiliz bilemedim
Meltem3461 mercimegin_annesiii öyle valla benimde ilk gebeliğim en ufak bir şey bile olsa hemen sıkılıyorum Rabbim yardımcımız olsun 🤍
dgngr mercimegin_annesiii biz de eşimle çok iriyiz. Benim de bebeğimin gelişimi 1,5 hafta önden gidiyo. Şeker yüklemesi istedi doktor takibe aldı ama sorun öıkmadı