mymel Tecrübeli annelerden/hamişlerden yorum bekliyorum, hamilelikte en çok hangi haftalarda kilo alınıyor? Ben 57 kilo ile hamile kaldım 27. Haftada 66 kiloyum. Bana çok geliyor:( aslında beslenmeme de dikkat ediyorum ama bir şekilde kilo almaya devam ediyorum. Bundan sonra daha çok kilo alır mıyım, en çok son haftalarda mı kilo alınıyor?
gunsevilay mymel Bende 59 ile hamile kaldım şu an 67 kiloyum.24 haftalığız.Sanki her hafta 1 kilo alıyor gibi hissediyorum.
semahayall mymel 2. Ye hamileyim 2 kilo aldım güncel 23+4 üm , ilk hamilelik tecrübeme dayanarak yazayım , ben ilkinde de 22 den sonra kilo almaya başladım , ilkte 2 kg aldım sonra da 1-2 şekilde devam ettim , yani 22 sonrası kabaca alınıyor diyelim
Meltem3461 Bende takibe aldım bekleyeyim merak ediyorum bende, 1,71 boyum, 72 küsürle hamile kaldım şu an 81 çıkıyorum 26 haftalık hamileyim sanki fazla aldım gibi hissediyorım
mrvshnsrcgl Son aylarda hatta haftalarda artıyor Bebek büyüdükçe iştah daha da açılıyor Kilosu sürekli 2 ye katlanıyor Bide ödem falan da oluyor ister istemez
mymel semahayall herkeste farklı sanırım ben 18.haftaya geldiğimde 5 kilo almıştım bile. ve beslenmemde bir artış yok hamile kalmadan önce nasıl besleniyorsam öyle besleniyorum ama herhalde daha az hareket vs de etkiliyor
meryemkoc_ 2 gebeligim ilk gebeligim de 53 kilo ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim 20 kilo almıştım. Şuan 13 haftalık 4 kilo verdim inşallah sağlıklı kilo alımı olur
mymel meryemkoc_ inşallah sağlıkla gelsin 🧿ilk gebeliğinizdeki tecrübenize göre en çok hangi haftalarda kilo alınıyor
aybarssmomm Zirve bende sanırım ilkinde 67 ile hamile kaldım 97 ile doğuma girdim 🫠 şuan 10 haftalığım 76 ile hamile kaldım 3 kilo aldım ama ben ödem olduğunu düşünüyorum göbeğim erkenden çıkmaya başlıyor gören göbeğin hariç zayıflamışsın yüzün küçülmüş diyor ki bulantım çok yiyemiyorum yani imkansız kafama çok takıyorum bende ilki gibi olmaktan çok korkuyorum
meryemkoc_ mymel 30haftadan itibaren hzili kilo alımı başlıyor en zirve 36.37.38 hafta ben 36 haftada 2600 gramdi oğlum 38 haftada 3.400 gram dogdu