1 hafta gecikmeli yazıyorum baya merak eden vardı şehir hastanesinde doğumumu. (Bursa)
Doğumdan 1 gün önce yatışım oldu. Damar yolu açıldı nst çekildi çocuğun hareketlerine göre. Personel gayet ilgiliydi. Ziyaret saatleri 2 kere günde. Sadece o saatlerde giriliyor baba dahil. Canlı çiçek asla alınmıyor. Sabah 5 perinarolog muayene etti tüm gebeleri sonrasında 8 gibi sondam takıldı uyuşturulmadan. Çok az hissettim diyebilirim. Sonrasında ameliyathaneye indirildim. Belden uyuşturma şeklinde oldu. Acı hiç bir şekilde hissetmedim ikinci doğumumdu zaten. 15 dk içinde kızımın ağlama sesini duyup yanağıma koydular. 40 dk sonrasında da beni çıkardılar. Bekleme odasında beklettiler bir süre kendime gelene kadar. Dikişler alınma dikiş estetik dikiş değil. 10 gün sonrasında alınacak. Beni odaya çıkardılar kızımı gözlem odasına aldılar her bebek gibi kontrolleri için. Sonrasında bir kaç sorun ortaya çıktı. Yoğun bakıma alınması gerektiği söylendi. Akciğer enfeksiyonu çıktı.1 gün entübe kaldı. Sonrasında Antibiyotik başlandı 5. Gün kestiler çok şükür enfeksiyon sonlandı. Solunumu düzene girdi. Emzirmeye başlattılar hastanede kaldım 1 gün 3 saatte 1 emzirmeye indim yoğun bakıma.. çıkmadan da 1 gün önce anne bebek uyum odasında kaldık kızımla. Bugün taburcu olduk elhamdulillah 🤲🏻💜 biraz canımız yandı ama tez atlattık çok şükür. Genel olarak hastaneden memnun kaldım. Rabbim herkesin evladını kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah. Ben bir şekilde elendim arkadaşlar şuan yanımda misler gibi uyuyan 1 haftalık bebemle birlikte aşk yaşıyorum 🥲❤️