annekiz6141 beautiful_ eder tabı bacım 🥰 dünde ben karnımı actım parmaklarımla bastırdım karnımı karnım yumuldu jsjsjsjs rahat bırak anne benı dedı galıba 🤣🤣🤣🤣😅😅😅
beautiful_ eslem2121 çok sağol teyzesi korkutmadı valla eşimle otururken gözle görülür hareketler etti 🤭🥰❤️
beautiful_ ikiprensesannesi___ Amin kuzum ❤️ sen neredesin nasılsın bebişler nasıl ne zamandır konuşmadık 🌸
ikiprensesannesi___ beautiful_ valla cümbür cemaat salgına yakalandık oğlumu hastaneye yatırmışık bugün 3 gündür onun yorgunluğu var üstümde canım çok şükür bunada sen nasılsın
beautiful_ ikiprensesannesi___ ne illet bir salgın bu ya paşaya ne dedi Doktorlar dikkat et kendine de biz her zaman ki gibi bildiğin gibi sürünüyoruz
elifsn23 beautiful_ bak canım boşuna endişelendin her zaman böyle olabilir bir daha üzme kendini uyuyordur bazen de annesi
beautiful_ elifsn23 evet kuzum Allah razı olsun hepiniz destek oldunuz bizmki biraz tembel galiba uyumayı seviyor 😂😂
ikiprensesannesi___ beautiful_ bişey demiyorlar daha bugün gelip bakacaklar inşallah taburcu ederler 🫣kolay gelsin Allâh yardımcın olsun inşallah
elifsn23 beautiful_ senden de canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ♥️ bu haftalarda tembel oluyorlarmış sonradan seni hiç rahat bırakmayacak 😂
beautiful_ elifsn23 cümlemizden inşaAllah 🌸 valla razıyım çünkü 2 kimyasal sonrası olunca razıyım abisi de bende babası da sabırsızlıkla bekliyoruz hazır ve nazırız inşaAllah yarın cinsiyeti de öğreniriz ❤️