cennet033 hariboom detaylıya kendin alamıyodun bildiğim kadarıyla doktoruna gidip o seni yönlendiriyo hastaneden gün veriyorlar perinotoloji için canım geçen hafta gittim daha barkod vermişlerdi sadece hastaneden onaylatarak girdim doktora
kslcvrye cennet033 evet doğrudur amA benim riskli gebelik olduğu için sistemi açtık dediler kendin Randevu alıp gelebilirsin dediler ama maalesef sistem hâlâ kapalı gözüküyor Şuanda
hariboom cennet033 aaa bunu ilk kez duydum o zaman benm normal doktordan randevu alimm çok teşekkür ederim bilgiiçin
kslcvrye bey3Ginkhvnjoln vallahi dediler artık kendin Randevu alıp geleceksin biz açtık dediler sistemi ama yok alamıyorum
eceeceecee Ankara için gazi hastanesinde deniz hanım var kendisi profesör. Mail ile durumunuzu anlatıp kendisinden dönüş alabiliyorsunuz. eğer durumunuz ciddi ise ve dönüş yaptıysa size şanslısınız demektir ikiz gebelikte öneriyorum
eceeceecee kslcvrye bakmadım ama gazinin doktorları içerisine bakarsanız bulabilirsiniz mail adresini
kslcvrye Kitappsever_1 sistemii acmamışlar riskli gebelik bölümüne sistem randevu vermiyor halbuki açtık dediler
Kitappsever_1 kslcvrye ben Sincan’da oturuyorum direk oraya randevu alıp gidiyordum yeşil alan da açılmadı orda direk alınıyor
selinhatay kslcvrye bugün 10 günün sonunda ümraniye perinatolojiye randevu aldım hergün girin talep oluşturun hemen bildirim geliyor