2prensesannesiiii kızlar benim gündüz yaptığım test koyu çıkıyor akşam böyle çizgi yok gibi çıkıyor neden öyle oluyor böyle bi durum yaşayan var mı su alımını 2 3 saat önceden kesiyorum bu arada akşam dalgalanıyor lh hormonu anlamıyorum
2prensesannesiiii Mzgnn0234 12 de yaptım gece tekrar koyuluk iyiydi pik değildi ama laboquick aldım valla strese soktu beni güya övülen marka
Suyusevmeyensusamuru 2prensesannesiiii bende aynı markayı kullanıyorum belirli bir saate yapıyorum şuana kadar sorun yaşamadım yumurtlama gördüm sonra silikleşti mesela hala silik
Mzgnn0234 2prensesannesiiii bende ilk defa bu ay aldım innovitayi daha çok önerdikleri için o markayı aldım iyiki onu almışım çok hassas ve sonuçlar doğru gösteriyor birazdan atarım bakar mısın sende
2prensesannesiiii Suyusevmeyensusamuru gece tekrar koyulaştı benim şimdi 12 de tekrar yapacağım döngümün 18. günü bugün ben iki kez yapıyordum ama bezen koyu çıkınca bi sonraki testi bi tık daha koyu bekliyordum silik çıkıyordu
2prensesannesiiii Suyusevmeyensusamuru test 6 da silik olunca tekrarlamak istedim çünkü öğlen koyuydu
Suyusevmeyensusamuru 2prensesannesiiii genelde saat 22 den sonra yapmayın derler bence yapma kendini boşu boşuna strese sokuyorsun ben şuan günde 1 defa yapıyorum vücudumu dinliyorum eğer zaten tekrar yumurtlama olucak gibi olursa vücut sinyal veriyor.
2prensesannesiiii Suyusevmeyensusamuru balım bişey dicem dün ilişki oldu şimdi test yapim dedim sadece kan geldi damarlı bişey ve akıntılı sümüksü bişey daha döngümün 18. günü kasıklarımda doluluk vardı sancı vardı kramp oluyordu ama ben yumurtlama döneminden kaynaklı sanıyorum adet mi oldum ben şimdi yumurtlamadan 🥺
2prensesannesiiii Mzgnn0234 ya ben daha 18. döngüdeyim dün ilişki oldu ve şimdi 11.30 da test yapim dedim afedersin kan geldi akıntılı sümüksü daha regl için çok erkendi ya🤦🏼♀️🥹😞
Suyusevmeyensusamuru 2prensesannesiiii yumurtlamadan profilimden girip son açtığım postu oku senin yaşadığının benzerini yaşadım
Mzgnn0234 2prensesannesiiii bu regl olmayabilir pencereye silecek kadar geldiyse yumurtlama oluyor demek sumuksu akıntı yumurtlama dönemi oluyor
2prensesannesiiii Suyusevmeyensusamuru baktım ama benim şuan yoğun bi kanamam var 2 dir lavaboya gidiyorum kanama oluyor kırmızı
2prensesannesiiii Suyusevmeyensusamuru kız 30. döngüm daha 10 mart şuan döngümün 18. günü ovülasyon kullanıyordum dün pik olmadı ama t koyulaştı ilişki de oldu sabahına kanamam oldu🥲