Herkese merhaba çok şükür pozitif sezaryen doğum yaptım 🩷 doğum yapalı 6 gün oluyor. Öncelikle 9 Eylül hastanesiyle ilgili merak ettiklerim vardı hiç bir yerde cevap bulamadım. Benim ikinci sezaryenim oldu. Normalde 37+5 te doktorum gün verecekti ama benim sancılarım vardı ve 37. Haftanın sabahında nişanım geldi. Hemen hastaneye gittik zaten açtım her ihtimale karşı. Daha sonra orda nst, muayene derken doktorlar riske atmaya gerek olmadığını bebeğin gelişiminin iyi olduğunu ve bugün sezaryen olabileceğimi söylediler. Bende kabul ettim hemen yatisim yapıldı. Beni direkt doğumhaneye aldılar, kan tahlili verdim sonuçlar çıkana kadar ve sezaryen sırası beklerken nst takılı kaldı. Daha sonra anestezi doktoru vs geldi çok ilgilelerdi ameliyatta belden uyusmali oldum bütün yapılan işlemleri tek tek bana anlattılar. Şuan bebek çıkıyor şuan dikiş atılıyor vs gibi. 5 dk da bebeğim çıktı ten tene temas yapıldı bebegimi dışarıda eşime göstermişler benide hızlıca dikip bekleme yerine aldılar orda 3 saat falan durdum prosedür öyleymiş. Daha sonra odaya alındım. Eğer özel oda istiyorsanız yatış yapılırken belirtmeniz gerekli şansınıza oda varsa tutuyorsunuz. Odaya eşim devamlı geldi sorun olmadı. Ama refakatçi kadın istiyorlar. Bu arada ameliyattan 1 hafta önce falan anestezi doktoruyla görüşmustum. Gene sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz 🎀