Xbusexxx Selam . 14 şubatta çatlatma iğnesi vuruldum yumurtalarımın biri 21 diğeri 19 mmydi . Ama bugün çok ağrım var regl olacakmış gibi . Regl günüme 5 gün daha var kızlar çok korkuyorum bu ay da tutmayack diye . Ağrı yaşayıp hamile kalan var mı ?
BKZ Ben yaşadım hatta bi gece adet olacağım sancım var bu ay da tutmayacak diye sabaha kadar oturup ağladım meğer hamileymişim
Xbusexxx Ayyy gerçekten mi . Bugün belim de çok ağrıyor ama inşallah tutmştur ya . Olmazsa doktor hsg çekeceğiz dedi
Xbusexxx zeyyy_ aşılama yapılmadı sadece çatlatma iğnesi vurduk. Sonra ilişki günü söyledi gün aşırı bir hafta boyunca değerlendirin diye .
motherofcatss Eğer gebelik varsa o regliye benzettiğiniz ağrı aslında artan progesteron agrısıdır , rahmi gebeliğe hazırlar. Dalga dalga gelir kasıklardan bacaklara vurur, regl daha çok karın ve bele yayılır ve ağrı genelde oradadır yani dalgalı değildir.
Xbusexxx motherofcatss tüh ya ben belimin arkaları ağrıyor regl mi gelecek ki . Ama regl günüm 2sinden sonra
motherofcatss Xbusexxx ya inanın bu süreçte vücudumuz da kafayı yiyor. Pms diye bir şey var, regl öncesi duygudurum bozukluğu. 5-6 gün önce başlıyor sancı, sinirlilik hali vs. Belki onu yaşıyorsunuz. Ben 1 buçuk yıldır uğraşıyorum (2 aşılama geçmişim de var) bu pms ile bu süreçte tanıştım