Nurten30 adet bitiminden testleri yapmaya başladim 10 günü silik çıktı, sonra 11.günu biraz koyu oldu ,sonra 13 günü silikleşti ama pik görmedim. Bu testler yanlış sonuç verir mi acaba ? inovita testleri kullanıyorum
feyzaaltunakyuz Nurten30 innovita önerdiler bana da fakat asla beğenmedim hep biri yanılttı beni bi silik bi pik gibi göründü ama istediğim koyulugu görmedim . Önceden eczaneden artimed aldım onda tam net bir şekil gördüm pik i o yüzden tekrar o marka alicam
ballim_dunya Nurten30 bende de pcos var normalde 9-10 Şubat da çatlama oldu doktor söyledi o günler silindi bende geçen gün yaptığımda 2-3 gün koyu çıktı anlamsız yere bende anlamadım
birumut_ Nurten30 ben 12. Günü Pik görüyordum 2 aydır 16. Gün görüyorum belki zamanınız vardır her ay değişiyor
busesahin feyzaaltunakyuz ovulasyon testleride mi tek tek satılıyor yoksa bir kaç tane halinde var mı paketli eczanelerde
herseyguzelolacak6 feyzaaltunakyuz bir gebenin günlüğü öneririm testi bende innovita kullandığımda hiç memnun kalmadım bisey de anlamamıştım
birumut_ ballim_dunya reglinize kaç gün kaldı 2 gün kala beni ovülasyonda hamile olduğumu öğrenmiştim belki sizin de öyledir o yüzden Pik gösteriyordur
ballim_dunya birumut_ 2 gün üst üste sabah test yaptım negatif balım bide pcos olduğu için günümü tam bilmiyorum