Kızlar
Sabah erkenden gittim aç karnına işte önce kan alındı sonra o verdikleri içeceği içtim sonra elime kağıt verdiler 1. 2. Saat yine kan vereceksin dediler
İçtim oturdum 10 dk sonra baş dönmesi mide bulantısı karnıma resmen ağrı girdi soğuk soğuk terledim resmen elim ayağım titredi bu ne kötü bi şey bayılacağım sandım ki ayağa kalkmamla düşecek gibi oldum zaten ve sonra kustum sapsarı oldum resmen
Geçersiz dediler oradakiler kustuğum için geçersiz olmasada o kadar bekleyemeyecektim zaten aşırı kötü oldum
Sonra eve döneyim dedim indim otobüsten yolda yürürken yine midem bulandı başım döndü kaldırıma oturdum bir kenara kustum resmen sonra oturdum kaldım oraya
Böyle olacağını bilsem yalnız asla gitmezdim eşime izin alma sen ben tek giderim dedim ama keşke yalnız gitmeseydim
Doktor bi daha dene tekrar şeker yüklemesi yap derse kabul etmeyeceğim bünyem ciddi anlamda kaldırmıyor 8.30 da içtim o içeceği saat 14.50 hala kusuyorum hala rengim sapsarı
Orda iki kadın daha yaptırıyordu şeker yüklemesi onlara hiç bi şey olmadı valla helal olsun dedim içimden