Kızlar ilk doğumum tavsiyeler üzerine gittim bu hastaneye 40+5 deydim sancım olmadı bebek doğum pozisyonundaydı tam kanala yerleşmemişti hafif yukarıdaydı suni sancıyla doğumu başlatıcaz dedi doktorum adı murat korkmaz sabah dokuz da taktılar plates topu verdiler hareketler yapmam için ebeler çok çok ilgiliydi Ögleden sonra iki Buçuga kadar suni sancıyla bekledim açılmam dört santim oldu ama bebeğim hâlâ inmiyordu aşagıya hiçbir şekilde zorlamadılar beni daha fazla beklemeyelim yorulma dedi doktorum ve sezeryana alındım çok pozitif geçti doğumum lazer dikiş yapıldı ve ameliyatım çok güzel geçti ebeler hemşireler doktor hasta bakıcısından temizlik görevlilerine kadar o kadar samimi ilgiliydilerki allah razı olsun çok memnun kaldım herşeyinizle ilgileniyorlar agrı kesici dört tane popodan dört tane serum olarak verdiler ameliyat sonrası agrılarımı hissetmemem için ben çok memnun kaldım belki bu hastane hakkında bilgi edinmek İsteyen vardır diye paylaşmak istedim sizlerle hepinize hayırlı kolay güzel doğumlar dilerim iyi doktorlarla karşılaşmanız dileğiyle 🩷🫧