Gulzade77 Yerleşme Kanaması yaşadım, ama kaset test yaptım bır hafta sonra negatif , sizce neden olabilir , erken gebelik testi yapsam çıkar mı ? Yerleşme kanaması yaşayanlar ne zman test yaptınız, ?
kardelen0219 Gulzade77 bende adet 10 gün gecikti leke gördüm kaset test negatif diğer test pozetif gosteriyo hiç birşey anlamadım hala adet olmadım gidip kan vericem pazartesi günü
Rumsamut Gulzade77 Öncelikle her kanama yerleşme kanaması olmayabilir. Eğer negatifse şuan hamile değilsiniz demektir. Biraz daha gecikmeyi bekleyip tekrar test yapabilirsiniz. Belki başka bi sebep vardır
Gulzade77 kardelen0219 AA öyle mi inşallah bebişiniz sizinledir🌸 Sizin sanırım kaset teste çıkmamış, erken gebelik testinde silik çizgi çıkmış
Gulzade77 kardelen0219 geçikmeden sonra mı test yaptınız, yoksa, yerleşme kanamasından sonra ki 12 günun sonunda mı test pozitif görebildiniz ?
kardelen0219 Gulzade77 yerleşmeden sonra gecikmeden 5-6 gün sonra kan verdim 2,3 çıkmıştı sonra leke gördüm şimdi pazartesi yi bekliyorum kan vericem inşallah çıkar seninde benimde cnm