Sevgiiss Kızlar kaçıncı haftada yaptınız biz 30. Haftadayız daha da çok eksiğim var sipariş veriyorum . Hem çok erken hem geç kalmış hissi yaşıyorum . Sizler ne zaman yıkadınız ütülediniz
babygirl02 Sevgiiss 29 yada 30. Haftada yapmıştım ne olacağı belli olmuyor diye erkenden hazırlamıştım en azından kafam rahattı
runcet Sevgiiss 32-33. haftalarda eksiklerimi tamamlayıp 35’te yıkama ütüleme yapmıştım. 37. haftamda da hastane çantasını hazırlayıp işi bitirdim, beklemedeyim
sarilale123 Sevgiiss İyi ki de öyle yapmışım diyorum hep, erken doğum olmadı ama ben çok rahat ettim. Son haftalar insan çok ağırlaşıyor kolunu kaldırmak istemiyor Bir de sıcaklara denk geliyor benim o yüzden şimdi de aynısını yapacağım. Kafam rahat oluyor
cemresi Bende 30 haftalıgım kıyafet yıkama ütüleme işini 25lerde yapmıştım calısıtgım icin musaitliğim vardı o zaman şimdi çanta hazırlamaya baslıycam canta icin eksiklerim var onları almaya başladım erkenden dursun istiyorum ne olur ne olmaz
Busranur_mnts Sevgiiss ben 32 gibi yapmıştım ne kadar erken o kadar iyi 30dan sonra her hafta ayrı bi güncelleme geliyordu🤣
Aleynaaaag Sevgiiss bende 29 haftadayım geçen hafta alışverişe başladım çok eksiğim var umarım gecikmemişimdir
ezgi3452 Sevgiiss 32de başladım yıkama ütüleme yerleştirme derken 34 oldum anca bitti. Sallana sallana kendimi yormadan yaptım. Bu aralarda da hastane çantasını hazırlayacağım 🤗
asporca Sevgiiss ilk gebelikte 24 haftalıkken herşey hazırdı şimdiki 24 haftalık ikinci gebeliğim daha bişey hazır değil biraz daha bekliycem