yagmurandrmk vanilya_kokusu_ ama sığamıyor artık 😅 sığamıyorsa çıkması gerek yorulmaya başladım 🥹 ve tanışmak görmek sarılmak istiyorum kokusunu içime çekmek istiyorum gelsin artık sağ salim 🥹♥️🤲
Betulgokce vanilya_kokusu_ Benim de son günlerim ve ismini gökçe koyucaz. Bu arada karnımın için de sürekli olarak kalp atımı gibi tık tık tık birşeyler atıyor ve bu çok piskolojimi bozuyor sizde de oluyor mu 🤔
memmedova_24 vanilya_kokusu_ inşallah her kes bebeyini sağs alım kucağına alsın amma kararsız qaldım sezeryanmı olsam yoksa doğursammı?🥲
vanilya_kokusu_ memmedova_24 ben normal doğum yapmayı çok isterdim ama tersti İlk gebelikte sezeryan oldum buda ters
edaabykl vanilya_kokusu_ normalde mayıstaydi dogumum ama gebelik zehirlenmesi yasadim 10 gun once acil olarak dogurdum 26+1 dogdu ben evde o yogun bakimda şimdi 😐
vanilya_kokusu_ edaabykl yaaa 🥺 rabim selametle çıkarır onu ordan insallah doktor demiyor mu nasıl durumu
edaabykl vanilya_kokusu_ hergun görebiliyorum 10-15 dakika doktor bilgi veriyor suan stabil yani ani kotulesme yok ama parmak kadar inşallah sağlıklı bir şekilde orda buyuyup cikar 🥹
vanilya_kokusu_ memmedova_24 ya şimdi genelde normal doğum u sağlıklı buluyorlar ama hangisi hayırlısı ise o olsun aslında iki doğum şekli de çok zor gerçekten sexeyande daha çok kan kaybı oluyor sanırım ama