sucukluyumurta07 yenibiranne__ ben daha gitmedim göremezsem stres olmayım diye bugun 6. Hafta olduk 6+5 de gidecegım.
aybuk6 yenibiranne__ evet ben buğün gittim çok şükür keseyi gördüm haftaya gel kalp atışını duyayım dedi
prensann1 yenibiranne__ ben dün gittim 6+1 haftalık kese göründü 10 gün sonra doktorum tekrar gel dedi bebeği görmek için
Siyah2418 yenibiranne__ 4+5 de keseyi gördüm bugün 6 haftalık oldum haftaya kalp atışı için gidecegim
rozaninkardesi yenibiranne__ Bana da kese var bebek yok dedi geç dolenmistir daha kaç haflk bilimiyorz dedi morelm bozulmadı değil iki hafta SONRA gel dedi kalp atışı yoksa boş geblk dedi
curcuna adete göre bende 5+5 haftalığım ama doktorum salı günü beta var 1000 değeri geçtiyse perşembe görürüz dedi
sedaelmali Yarın tam 5+0 ilk kontrolüme gidicem kiminin geç gözüküyor kesesi kiminin erken umarım yarın gittiğimde görmüş oluruz🙏🏻
aslinur1717 sedaelmali 5 haftalık olduk ve bugün kese göründü haftaya gel kese büyüyor mu büyümüyor mu ona bakalım dış gebelik mi normal mi diye inşallah ters bi durum çıkmaz çok stresli dönemler