Beyza7811 Eskişehir ümit hastanesinde kadın doğum doktoru olarak önerebileceğiniz biri var mı ve en son muayene ücreti ne kadardı bilgisi olan var mı
hghg Beyza7811 ben Murat şenola gidiyorum çok memnunum 39 hafta olmak üzereyim muayene ücreti 2000 küsür
cmrc Beyza7811 merhaba ben Murat şenola gidiyorum çok memnunum çevremde çok giden var herkes de memnun kaldığını söylüyor hiç olumsuz yorum duymadım tavsiye ederim
Beyza7811 hghg peki detaylı ultrason için önceden randevu alınıyor mu ve detaylının ücreti ne kadardı en son
hghg Beyza7811 detaylı ultrasona Murat hoca yönlendirmişti zafer bütüne oraya gittim ben 3500 falandı 4 5 ay önce ve randevu ile gittim
1oglananasi Beyza7811 Merhaba, detaylı ultrason için ESOGÜ’ye de bakabilirsiniz, arayarak ramdevu alabilirsiniz. Ben bugün Melih Velipaşaoğlu’na gittim, kendisi de ilginenen sekreter de çok iyiydi. 1650₺ ödedik, güncel fiyat. Değerlendirmek isterseniz. 😊
Beyza7811 hghg anladım canım yani ümit hastanesinde doktor detaylı ultrason yapmıyor.Zafer bütün dediğinin kliniği mi var kusura bakma çok soru sordum hakkını helal et
hghg Beyza7811 evet ümit hastanesinde yapmıyorlar özel kliniğe yönlendiriyor o yüzden doktor başka bir doktora
gozde_anil Beyza7811 detaylı ultrasona henüz gitmedik onun için perinatoloji uzmanlarına gitmek gerekiyormuş sanırım biz Zafer Bütün e gideceğiz doktorumuz Nisan sonu gibi gitmemizi söyledi
cmrc Beyza7811 ben Bilecik’ten geliyorum bu arada bizim burda ona giden çok hastası var ve hiç daha olumsuz yorum duymadım 😊
cmrc Beyza7811 Aa nasıl bende söğütteyim 😊 denk gelişe bak aynı yerden çıktık tanışıyor muyuz acaba 😊
cmrc nazende17 ilk başlarda ayda bir çağırıyor 31 den sonra 34 de çağırdı sonra da her hafta gidiyoruz