hicrankvckk yasemincel65 benimki nakit hesabımda yani kredi kartı kullanmıyorum eşimin var ama oda işine kullanıyor zaten bana vermez iki ay verdi pişman oldu adam geri aldı hemen 😀
yasemincel65 vanilya_kokusu_ ayy evet 30. Haftadan beri baş aşağı kızım bugün 39+3 olduk bakalım ne zaman gelecek minik tırtıl 🐛 🤗
yasemincel65 beyzzsenturkkk şşşş 🤫🤫 ayyy sormaaaaaa ben hep sağlıklı beslenecem yok bebek dışında bir kilom olmayacak dedim aha naneyi yedim şimdi 15 kg ile yola hala devam 🤣🤣 Hemen doğurup kilolardan ışık hızıyla kurtulmak istiyorum 🥲
hicrankvckk yasemincel65 bende pijama takımına sardım bu aralar evdeyiz gebeşiz pijama rahat oluyor 😀😀
yasemincel65 hicrankvckk valla ben de ama artık sıcak basıyor fenalık geçiricem klima açık olmasa bile tişört giyiyorum eşim şok oluyor çünkü eskiden eli ayağı yaz ortasında bile buz olan bir kızdım 🤣🤣 Şimdi yanıyorum 🥲
hicrankvckk yasemincel65 ahhaaa 2 ay durdu bende ay bitmeden doldu kart 2.ay aldı sen abartıyosun senin harçlık dönemine geri dönelim kart sana yaramıyor dedi 😀 sanki simdi daha azı harcanıyor parça parça verince gözü görmüyor herhalde
damlasv yasemincel65 doğmamış bebeğe yapılan harcama ve gebelik dönemi sağlık harcamaları 🤷♀️çocuğa harcadığımdan zevk alıyorum ama doktora tahlile verdiğim paralar içimi yakıyor artık
yasemincel65 damlasv bizimde son haftalar özele geçme durumumuz oldu, randevu ücretleri Nst cart curt evet baya gidiyor bir de doğum ücreti olacak tabi. Başından beri hep devlete gittim son ayımda özele başladım ama yine de baya para gidiyor 🥲🥲🥲
damlasv yasemincel65 başından beri özel kliniğe gidiyorum muayene ücretim 3.500 Fetal testleri ayrıntılı ultrasonu 15 bin verdim arada ikinci bir fikir almak için hastaneye profesöre gittim onun ücretinin 7.500 olduğunu gorunce doktoruma şükrettim hala içim yanıyor 🥲 memnunda kalmadım doğum yeni doğan sünnet 100 bine anlaştım hiç normal gelmiyor bana bu fiyatlar doğduğunda borç ödeyeceğiz
yasemincel65 damlasv ay klinik olayı nasıl oluyor kız, galiba bu doktorlar bir hastaneyle anlaşmalı oluyor ve doğumda geliyor di mi? Benim de randevu ücretim 3700 küsür tutuyor 🥲🥲
yasemincel65 damlasv ayyy evet bana da normal gelmiyor ama çaresiz olduğumuzu bilince de ona göre fiyat veriyorlar. Parayı veren düdüğü çalar misali 😔
jalepone yasemincel65 aynen benim de ilk o yüzden aklıma geleni alıyorum iyisi olsun diye de uğraşıyorum felan baya tamamladık ama hala eksik çıkıyor bitmeyen bir liste var orada 😂 ben de marka takıntısı var ne yazık ki ya aşamıyorum kötü bir şey 😕
yasemincel65 jalepone ay yok ben illa her şey marka olsun diye diretmedim ama yine de kullanışlı güzel şeyler aldım inşallah bebeğim de sever eşyalarını 🥰