yasemincel65 Evet kızlar, kafamız dağılsın… En çok neye para harcıyorsunuz? Bakım ürünleri mi, makyaj ürünleri mi, giyim mi, ev ihtiyaçları mı?.. Ben başlıyorum: en çok giyime harcama yapıyorum, arada da bakım ürünleri 🧴💆💅🏻
dgngr yasemincel65 toplam TL tutarına vurunca giyim önde ve sürekli tabimki. Ama ne eksik görürsem onu alıyorum. Şu an sadece ve sadece bebiş eşyalarına bakıyorum. Soğuma yakın araya makyaj ve kozmetik serpiştiricem.
yasemincel65 Rabiul benimki yolda galiba o doğunca ben de tüm yatırımı ona yapacam şimdiden bile bir sürü ürün favoriledim en çok da giyim 🤗🤗💞💞
yasemincel65 myangelson ahhh birtanecik onlaar 😊😍😍 feda olsun oyyy bakalım bizimki gelsin ona da alacak anası 💞
yasemincel65 Elisa0110 kıyafet bağımlılığı bende de varrr 😬😬😅😅 ayy hep yeni bir şeyler almak istiyorum eşim evden kovacak artık 🤣🤣🤣
myangelson yasemincel65 doğunca gerçekten sadece bebisi düşünüyor insan 🙈 ben böyle ihtiyacım olunca ay benim şuna ihtiyacım vardı ya diye alıyorum 😅 şampuanım bitti mesela dün aklıma geldi AVM’de aaa sampuanim yoktu diye 😅🤦🏻♀️
Elisa0110 yasemincel65 dönem dönem bazı şeylere takıyorum Bi dönem sürekli terlik alıyordum Bi dönem pijamaa alıyordum bazen almasam da bakmam bile yeter 😄
yasemincel65 dgngr ay ben de geçen aylarda bebeğe baya harcama yaptım, ilk olunca tabi her şey sıfırdan… 🙂↔️🙂↔️ en son da kendime bir şeyler aldım bakım ürünü doğumda lazım olacak ürünler falan ama şu anda aşırı bir göbeğim gidefek de ona göre bir şeyler alma isteği var topuklu alasım var mesela gebelikte malum giyemiyoruz şiş ayaklarım fil gibi oldu 🤣🤣🤣
fatmaa51 yasemincel65 paramızı en cok cocuk tedavisine harcıyorduk simdide hamileyim igneye ilaca muaneye harcıyoruz baska bis3y icin paramız kalmıyor
yasemincel65 fatmaa51 inşallah sağ salim alırsınız kucağınıza bebeğinizi, her şeyiniz o olacak inşaşlah ve değecek çok amiiin 😁💞💞
yasemincel65 myangelson her şey çocuk oluyor diyorlar demek ki gerçekten öyleee eee onca ay emek verip resmen kulıçkaya yatıyoruz doğunca bir de doğum ağrısı acısı sancısı tabi kıymetli olur keratalar 🤗🤗🤣🤣
papatyakokulugece myangelson cocuga biner biner harcayıp kendine 100 liralık tişörtü alıp almamayı düşünen kişiye anne denir demiş biri Instagram’da geçen gün gördüm 😂
minikimd yasemincel65 elbiseye çok yaparım dolabımda daha etiketi üstünde olan var ama her. Çıktığım da bitane de olsa alırm çocuklara da öyleyim 🫠
fundiiim minikimd ayy benim gibi birini buldum😊bi daha kıyafet almayacam etiketliler daha duruyor diye kendime söyleniyorum ama tesettürlüyüm heryerde her kıyafet giyilmiyor herzamanda aradığım denk gelmiyor o yüzden çeşit olması gerekiyor ee tesettür kıyafet fiyatları da maşallah yani uygun bişey yok artık bide 2 kızım var anneleri gibi maşallah giyime meraklılar🫣 herşeyi beğenmezler 3. Kızımda yolda😅😅eşime allah yardım etsin 4 hanımla ayakta duruyor canım kocaammm🥰
yasemincel65 Elisa0110 valla sen bensin ben de öyleyim hayır bir de kendime alınca gidio aynı rengini aymı benzer şeyleri eşime de alıyorum evde bile takım olmamız lazım gibi sanki 🤣🤣
Superisibeyza yasemincel65 benim gibisin canım konuna maydanoz olur gşbi olacağım ama hayat bu . Biz borç ödüyoruz ve eşim bu alısvwriş konusunu kısmamı istedi normal olarak beni üzen sey bazı seylerimin eksik kalması mesela bakım rutinim elimdeki kremler serumlar saç ürünleri bitince saç ve cilt kalitesi bozuluyor normal bşr cildim saçım yok sağlıksız kırık falan saçlarım her neyse herseye ragmen eşimi yeterli hissettirmek herseye yettiğini hissettirmek istiyorum çünkü kendi kendine hesaplar yapıyor ve cok uzuluyor yıpranıyor gururu da kırılıyor nasıl yapabilirim bunu bana taktik vermek isteyen bu yoldan daha önce gecen hanımlar var mı mesela coxuga sallanan ana kucağı almak istiyor annem ama esim kendini yetersiz hisseder ditr al anne diyemiyorum model seçip gönderemiyorum bir de kendi ailesi sıfır destek o konuda da annem alırsa kendini kötü hissedebilir bötle bir cıkmaz işte
yasemincel65 Superisibeyza bizde de borç var, borcu olmayan az bir kesim vardır canım 🥹🥹🥹 Ben de hep eşime borç yiğidin kamçısıdır napalım diyorum, hep şakaya vuruyoruz geçiyoruz yoksa evet erkekler para konusunu gerçekten kafaya takıyorlar ama elbet geçecek hepsi inan. Ailen sana hediye alıyormuş gibi yapsın bizimkiler de bana ilk bebek diye beşik almak istediler tabi ben de eşime söyledim dedim model beğenmemi istiyorlar heves etmişler kırmiyim dedim tamam dedi onlar da bebeğin ailesi almak isterlerse yok deme dedi. Bence sen de böyle ilerle işe yarar bak 😊😊😊 Rabbim bu hayırlı günlerin hatrına kimin ne derdi varsa yardımcısı olsun 😘🥰
yasemincel65 Yazmelegi_ bizim bebiş de gelince muhtemelen öyle olacak hep ona odaklı olacağım gibi 🥹🥹
yasemincel65 Superisibeyza eli kulağında, yarın randevum var ama açıklığım geçen hafta sıfırdı. Yarın yine bakacak. Dün geceden beri yalancı sancılarım var ama bakalım NST de çokacak mı, doktor gelmezse 41 e kadar dururuz dedi 💞
minikimd yasemincel65 valla bende cnm ne olucak halimiz bilmiyorum ama değişik değişik giyinmeyi seviyorum ruhuma iyi gelen şey bu 🫠aynı şeyleri giyemiyorum çok çabuk sıkılıyorum 😀