Edanur1004 8+5 im şuan daha çok yeni ama kesin ne zaman belli olduğunu merak ediyorum yardımcı olur musunuz
minikmucizem26 Edanur1004 kızlarımı 18 haftada öğrendim. Suan 15+5günlüğüm gecen gun erkek oldugunu ogrendim
kizinaasikanne Edanur1004 Kızımı 30 oğlumu 12. Hafta öğrendim ☺️ yani belli olmaz ne zaman belli olacağı
Edanur1004 busecalimli Bazı bebişler göstermiyor sanırım ilk bebeğim bilgi sahibi degilim çok şanslısınız erken öğrenmişsiniz 😊
busecalimli Edanur1004 şanslıyım gibi ama eşim burda olmadığı için öğrenmedim bedelli askerlikte 😂 kâğıtta yazılı duruyor açmadım 2 haftadır daha çok zorlanıyorum 😂😂😂😂 herkes öğrenmek istiyor bizim belli ama bakamıyorum
Edanur1004 Bi sorum daha var ama bu alakasız biraz başka bi uygulama daha kullanıyorum doğumu ekimin 2 sine gösteriyor doğru çıkar mı bilginiz var mı
Edanur1004 Bi sorum daha var ama bu alakasız biraz başka bi uygulama daha kullanıyorum doğumu ekimin 2 sine gösteriyor doğru çıkar mı bilginiz var mı
Edanur1004 busecalimli Az kalmış gene de ne hissediyorsunuz peki cinsiyetini bende merak ettim şimdi 😂
busecalimli Edanur1004 erkek hissediyorum ben sanki 🥹🥹 sağlıkla gelsin en önemlisi o tabi benimki sadece hissiyat 😂 bir an önce öğreneyim yazarım buraya hahaha sizinde gösterirse haber verin 🥰
Edanur1004 busecalimli İnşallah sağlıklı ve sağ salim kucagınıza alırsınız da cinsiyeti bende çok düşünmüyorum ama sizin tahmin daha çok tutar annelik hissi faln şimdiden cok şanslı bebiş sizin gibi annesi olacak 😊tabi ki haber veririm bnde kız hissediyorum bakalım
busecalimli Edanur1004 hayırlısı olsun inşallah 🫶🏻🫶🏻 sizin bebişiniz de çok şanslı çok kibarsınız çok sağolun 🥹🥹🥹