yaseminya Hanımlar bir şey soracaktım,son haftalarda 2 haftada bir gittiğimizde her defasında aynı ücreti ödüyor muyuz?normalde özel hastanelerde 10 günlük ücretsiz oluyor ama doğum öncesi nasıl oluyor?15 de bir aynı ücreti mi ödeyeceğiz 😕
Tortilla yaseminya evet 10 gün içinde gidersenız ücretsiz muayene ama hamılelıkte kontrol araları daha uzun oldugu ıcın her defasında ücret ödeniyor
yasemincel65 yaseminya biz 35. haftadan sonra özele başladık. Doktor haftada bir çağırdığı için o 10 gün imkanından yararlanıyoruz. Bir de gittiğimiz hastane kamu personellerine %45 indirim yapıyor. Ama sadece ikamet ettiğimiz yerdeki memurlara özel. Bir muayene bir kontrol şeklinde gidiyoruz
sarilale123 yaseminya benim Dr kendine özel kontrolü 15 yapmış ama doğum zamanı yine 15 mi olur 10 gün mü olur bilmiyorum
yaseminya sarilale123 ben de biraz önce gittim,nst için,10 günü geçmeden sarilale123 15 olsa iyi ama artık son zamanlar,ne yapalım artık 💁♀️
ikinciyesekeranne yaseminya kontrol süresi 15 gün aslında. 10 gün boyunca tamamen ücretsiz, 10-15. Günler arası 50 tl veriyorum
sudeli4 yaseminya 10 gün ama düzenli takip sonrası doktorun sekreteri hallediyor 15. Gümde gitsen bile almıyorlar ilk gebeliğimde özele gidiyordum 15 günde bir kontrolüm oluyordu bi ayda 2 kez o parayı vermek ciddi zorluyordu söyledim doktorumun hemşiresine o da doktora dedi galiba ki 15. Gün gidince alınmıyordu para . Şimdi özele gitmiyorum ama fakültenin özeline gidiyorum ortada 15. Güne kdr ücretsiz oluyor