Kizlar bebeğim 34+6gunluk doğdu bakıyorum sürekli bir yerlerinden sorun cikiyo 2aydan fazladır boğazın sanki et var gibi bir ses çıkarıyordu doktora gösterdim. Erken doğan bebeklerde boğazında oluyormuş boğazı olgulasmadigunda o ses cikiyomus genelde tehlikesizmis 1yada 2yasinda gecekmis doktor öle dedi hatta bir arkadaşında burda oleymis. Neyse çocuk doktoru dil bağı var dedi oda tamam ama 1aydan fazladır bebeğimin sol gözü sürekli capaklaniyo kizariyo hafif şişiyor ilk Damla verdi obramis diye bir damla tam gecirmesede hafifletti. Kaç gündür tekrar çok yoğun bir şekilde devam ediyi bu sefer eminim enfeksiyon kapmış çünkü çapak rengi koyulasmis ve. Dün doktor yine bir enfeksiyon ilacı yazdı kullan gecmsse şehir Hastanesi’ne götür dedi. Bakıyorum randevu yok kafayı yicem büyük oğlumda 3gundur hasta sürekli öksürüyor haliyle evde küçük bebegede geçmiş oda öksürüyor tek başıma bakıyorum eşim şehir dışında bakıyorum ağlamak istiyorum yemin sanki heran küçüğüne bişey olucak korkusuyla yaşıyorum nolur biseyler soleyin bana sanki bagirsam ağlasam rahatlicam bir türlü rahat değilim sürekli aklımda kötü şeyler geçiyor benim 🥹😭😭