bsrbrkysr184_ Kızlar kızlar Günaydınnnn Dişim kırılmıştı ucundan azcık hiç ağrı fln yoktu ama bu sefer kötünün bir yeri kırıldı galiba tık diye önüme düştü bi baktım diş nasıl yaptırcam şimdi ben bunu 🥲
elifsn23 bsrbrkysr184_ yaa geçmiş olsun diş zor ya insanın dili hep oraya gidiyor hangi dişindi canım
beautiful_ bsrbrkysr184_ çok geçmiş olsun kuzum doktorum bir hastasına bana gelip sor eğer uygunsan izin veririm diyordu sen de bir doktorunla konuş 🌸
bsrbrkysr184_ penbe_karisi evet ya ilk kırıldığımda gittim yapmadılar şimdi ağrılı napcam bilmiyrm gerçin19 gün kaldı 😆
bsrbrkysr184_ beautiful_ ilk az kırıldığında ilerlemeden yaptırıyım demiştim de yapmadı iğne yapamam röntgen çekemem dedi 🥲
bsrbrkysr184_ myangelson ay benim ki yapamm dedi röntgen çekmek lazm dedi iğne yapmak lazm dedi sinirler cart curt bende korktum öyle abartılacak başka yere gitmedim 😆
bsrbrkysr184_ myangelson valla ilk minik kırılmıştı zaten direk gittim yok dedi şimdi kadın doğum doktoruma yazdım bakalım ne diycek fena ağrımaya başladı çaresizlikten ekmek bastım 🥲
myangelson bsrbrkysr184_ yaa ağrı kesici de parol içiliyor sadece 🥲 aman diş çok kötü birşey ya bende geçen cuma Kanal tedavisi yaptırdım çok korkuyordum ama çok şükür kurtuldum 🙈🙈 2 sezaryen doğum yaptım o kadar korkmuyordum 😂😂😂
Nihan94 bsrbrkysr184_ Benim de çok ağrım vardı karanfil yağı uyuşturuyor belli bir süre doktorunuza sorup kullanabilirsiniz.
bsrbrkysr184_ damlasv ucu gitmişti ama şimdi kök kısmından bir yeri galba hassasiyeti ve ağrı var kız ekmek bastım okadar acımaya başladı 🥲
bsrbrkysr184_ myangelson ay kanal tedavi fln çok şey değil de o gömülü 20 leri yapıyorlar ya yarıp dikiyorlar fln ben 2 saat fln sürdü hala 1 kökü kaldı doktorun ampulünden izledim hepsini en sonunda dedm ki çenemi kırmak galiba 😅
myangelson bsrbrkysr184_ bana göre dişin butun işlemleri korkutucu 😂😂 benim de yarı gömülü var 2 veya 1 tane de arkadaşım ağrı yapmiyorsa gerek yok çekmeye dedi. Tam çıkan vardı bir tane onu çekti de baya zor çekmişti ne kadar sağlam dişlerin var diyordu 😂😂 hissetme yok ama katır kutur seslerini duyuyordum resmen ay çok fena 😩