loyabloomm dilerim her şey istediğiniz gibi olur. Süreç çok güzel ilerler sizin için. İnan bizde aynı şeyi düşündük, büyüdükçe anladıkça bu kez toparlaması zor olur o süreç nasıl ilerler vs korkularımız oldu birde çevrede de yaş farkında yaşananları görünce gözümüz korktu. Hem çocuğa hem anne babanın tutumuna bağlı ilerliyor süreç. Anne baba olarak bize çokça sabır kolaylık diliyorum . Elbet büyüyecekler bi şekilde ilerleyecek bu süreç. Kimseyi duymayın aldatmayın zor anları bile kolaylaştırmamız o açıdan bakmamız gerek aksi halde hepimize eziyet gibi olur. Ben bu konuda bakış açımı bu yönde ilerletip süreci olabildiğince güzelleştirmeye çalışıyorum ama çevre illaki yorum yapıyor bende direk lafımı veriyorum yoksa birini boğacam 😅Benim arkadaşımın ilk gebeliği hanımefendi sanarsın 10 çocuk büyütmüş sanarsın süreç hiç zor zamanlar olmayacak gibi bana geçen diyor ki ikisini birden nasıl uyutacaksın ay vızık vızık falan . Dedim ki annelik planlamak demek değil uyumlamaktır o an ne gerekiyorsa onu yaparım oturup şimdi onu düşünüp kafa mı yorayım sen kendi derdine yan ben en azından tecrübeliyim annem yakın desteğim var dedim e kızını annene bırakınca vicdan azabı çekmeyecek misin diyo ahahahaha sanki çocuğumu çöpe atıyorum söylediğine kafasına bak bide bu süreçte böyle insanlarla muhattap oluyoruz ki normalde ben hep morel verirken ona beni kışkırtarak sinirlendirdi. Bende verdim korkuyu başka çare bırakmadı bana. 😅😅 kimseyi gerçekten dinleme sakın. Herşey güzel olacak, elbette