yoncahan Mavera1 ben çizgiyi görüyorum regline kaç gün var? Daha önce markasını hatırlamadığım bir test bana böyle çıkartmıştı ama testin markasını bilmiyorum 🤷🏻♀️ Bu test ile daha önce yaptım ama hatırlamıyorum 🌸 Umarım gönlünden geçen olur
mrstokk Mavera1 var gibi duruyor 🥰benim geçen döngü de bundan gözle görülen biraz daha silik olanı çıkmıştı doğru gösterdi. Farklı bir marka ile de tekrar et canım ve ilk idrar beklemene de gerek yok varsa hepsinde çıkıyor 🫶🏻
Nur_budak Mavera1 ben geçen ay çocuk düşünmediğim halde regl gecikince test yaptım bu marka yalancı pozitif çıkardı İnşallah sizinki doğrudur hayırlısıyla 🤲
Mavera1 yoncahan Çok teşekkür ederim güzel yorumun için 🌼 reglime bir gün var bu şekilde çıktı ama işte çok olumsuz yorum var o yüzden tereddütte kaldım. Yarın başka bir marka alıp denicem çok sabırsızım 🥲
feyzavemercimek Mavera1 benimde reglime 3 gün kala böyle çıkmıştı acile gidip beta hcg verdim kanda çıkana güven canım 😍🥰
Mavera1 yoncahan elimde test yok büyük ihtimalle ilk idrar olmaz da bir sonraki ile yapıcam inşallah sabah test alıp hemen yapıcam 🥰🌼
nuriyegcl Ben days doctor ile öğrenmiştim 🥲 hepsi yalancı çıkaracak diye bir şey yok bence direkt kan testi verin inşallah doğrudur sizinkide hayırlı olsun 🥹💗
nononomolfix Mavera1 geçen ay yalancı pozitif çıkardı asla almam daha ama inşallah seninki doğrudur canım
kasikcisila06 Mavera1 merhabalar bende dün bu testten yaptım hatta daha da belirgin bir çizgi çıktı fakat gidip kan verdiğimde beta 0.5 çıktı yani gebelik yok denildi umarım sizin ki doğru sonuö vermiştir fakat güvenilir bir test değil maalesef ki
Suyusevmeyensusamuru Mavera1 aynı marka banada pozitif gösterdi ama kan verdim negatifti ve regl olmuştum başka marka denemeniz daha iyi olabilir