Eylul_98 Merhaba kizlar sizce ne zaman gidiyim cok erken gitmek istemiyorum sizce en uygun kac haftalık gidilir
alevgu Eylul_98 ben de 4. Haftada öğrendim doktorum sağlıklı muayene için 7-8 arası gel demişti gittiğimde kalp atışını falan duymuştum
Sezei Eylul_98 5+6 da gittim kese ve yolk sac göründü ama bebeği henüz göremedik haftaya cuma randevumuz var kalp atışı ve bebek için gidicez ♥️
ecemk94 Eylul_98 ben çok geç gitmeyi kendimce doğru bulmuyorum. Kanda beta öğrenir öğrenmez gitmiştim. 4.hafta içindeydim. Ve iyi ki erken gitmişim diyorum her seferinde. Tehlikeli bir durumum varmış erkenden önlem almıştık. Sonra ki kontrollerim 6-8. Haftalarda olmuştu.
tugbaegehan Eylul_98 bence 5+2 5+3 gibi gidin ben iki çocuğumda da gittim keseyi vs gördü ayrıca şimdiki çocuğumda dışarıdan hiç kanamam olmasına rağmen kese altı kanama gördü ve düşük önleyici verdi hemen maalesef böyle ihtimal olduğu için kesenin göründüğü ilk vakitte hemen gitmek çok daha mantıklı
bilmemben Eylul_98 bence simdi gidin belki ilaç kullanmanız gerek veya başka bir önlem doktor zaten sonrasında size uygun vakti söyler
ballim_dunya Eylul_98 son adet tarihim ne zaman canım bide belirti olarak neyin var benimde uygulamaya göre 4+3 gözüküyor ama hiç bir belirtim yok
Eylul_98 ballim_dunya sonra adet tarihim 22 ocak gogus ağrısı kasiklarda ara ara sancı girmesi ve acayip uyku ve halsizlik var bende
gulderin ben de bir şey sormak istiyorum. 4+6 da gittim. kese 9.6 mm idi. Yolcsac henüz gözükmedi. 2 hafta sonra gel kalp atışı da duyalım dedi. ama yolksacın olmaması beni endişelendirdi. siz de ne zaman oluşmuştu?