damlaa51 Üst üste 2 kere kimyasal gebelik geçirdim , genetik testte pıhtılaşmaya meyilli çıktım , gebe kalmadan önce corasprin kullanan var mı ? Sizin bilginiz var mı ?
birumut_ damlaa51 bende 2 kimyasal geçirdim bana genetik test yapmadılar :( bende bekleyeyim belki yardımcı olurlar
hard damlaa51 corosprin pıhtılaşma olmaması için veriliyor zaten cnm doktora danış bence seni mutlaka kullandırmaları gerekiyor allah yardımcın olsun
Lilyeva damlaa51 bende iki kez kimyasal geçirdim bu ay yumurtlama olduktan sonra corasprin kullanmaya başladım şuan testler silik ama hep 5. Hafta kimyasala çeviriyor benim o yüzden 5. Haftaya kadar doktora gitmicem ki erkek öğrenip hep hap hemde iğneye başladık ama olmadı hastahane koridorlarında ağlayarak çıkmak psikolojimi bozuyor allaha sığındım nasip edecekse eder dedim . Doktorum bu hapı da iğneyi de kullansakds kullanmasak da şuan bebek tutunacaksa tutunacak sen istersen 3 ay yat tutunmaacaksa da tutunmayacak demişti onun rahatlığı ile saldım .
nyra damlaa51 sanırım gebbrlik başlayınca coraspin + iğne de veriliyor pıhtılaşma olanlar için. Gebelik planlamadan önce mutlaka kadın doğuma gidin riske atmayın hiç gerekli takviye / ilaç verir
Lilyeva birumut_ kendiniz genetik bölümünden randevu alıp gidin üst üste kimyasal geçirdiğinizi söyleyin ben öyle yapmıştım ve direkt test yapmıştı doktor tabi doktordan doktora da değişiyormuş ama şansınızı deneyin
damlaa51 hard doktorum gebeliği öğrenir öğrenmez başlarız demişti ama 2 sefer üst üste kimyasal geçirmek bence pıhtılaşmayla alakalı değil mi
Melisssa3 damlaa51 pıhtılaşma için coraspirin+ iğne veriliyor 34 haftalığım hala kullanıyorum iğneyi aspirini yeni bıraktık
htan damlaa51 progestan kullandirtmisti doktor bana. O engelliyor kanama düşük riskini baya azaltiyor. Doktorunuza sorun ama ben kalp atisini duyana kdar sadece hap kullandim .
htan damlaa51 benim de ayni cikti sonucum. Dr hamile kalmayi istedigin an kullanmaya basla dedi ben planlamaistim son gebeligi reglden 2 3 gun once hamile oldugumu ogrendim ve hemen kan sulandiriciya basladim doktorum da gec degil hemen baslayabilirsin dedi. Ama basinda cok inemliymis cunku 1 dusuk yaptim 1 bos eger bos gebeligimde kan sulandirici kullanmaya basladaydim sorun olmayacagini o yuzden bu son gebeligimde (yani su anki) kan sulandirici kullandirdi ilk4 ay kalp atisi duyulunca da hem hap hem ugne olarak kullandim ve hormon basladi . Ben de surec boyle ilerledi.
damlaa51 htan ben bi dış gebelik daha sonra 2 aylıkken kalp durması sonucu kürtaj 2 kimyasal keşke bende daha önce kullansaydım hapı :( doktoruma yazdım coraspirin kullanayım mı diye çok etkisi olmaz ama kullanabilirsin demiş
damlaa51 htan 2 aylık hamileliğim de kullanmadım hiç Progestan ama kan pıhtılaşması yüzünden düştü kesinlikle önceden bilmiyorduk kürtajdan sonra öğrendik pıhtılaşmamın olduğunu
htan damlaa51 yanlis anladin progestani kan sulandirici kullanirken kullanirsan faydasi oluyor tek basina ben de kullandim fayda etmedi.sqdece progestan kullandigimda ben de dusuk yapti. Pihtilassma sorunum oldugu icin.