happyomer Saraylokumu eyvahlar olsun geri çekilmenin bir yöntem olmadığını 9 hafta önce öğrendim ben bacım gönlünden ne geçiyorsa o olsun
kubra_nal Saraylokumu bende 7 buçuk aylıkken öğrendim canım senin gibi geri çekilmeyle sürpriz oldu bize de bizde şaşırdık nasılsa emziriyorum diye düşünüyordum
140524ba İkiz üçüz büyütenler var rabbim sabrını verir inşallah hiç üzülmeyin inşallah hakkınızda hayırlısı olsun
mamaesl Saraylokumu sağlık ocağına gidip öğrenebilirsiniz sonuç ama e nabıza pazartesi düşüyor genelde
iremykn Saraylokumu yaaa doğru bugün verdiysen pazartesi çıkar ancak sağlık ocağında öyle oluyor siye duydum bende
Purpura26 Saraylokumu Bazı sağlık ocakları öğleden sonra veriyor sonuçları bazıları ertesi gün veriyor. Söylemedi mi ne zaman çıkacağını?
Saraylokumu mamaesl Sağlık ocağı uzakta şuan çıkamam ki. E nabızı kontrol ediyorum sürekli inşAllah bugün çıkar
yigitbebeninannesi Saraylokumu Oğlum 8 aylıkken aynısı benim de başıma geldi. Tam 10 gün gecikti adetim. Ödüm koptu hamile kaldım diye. Tam teste gideceğim sabah adet oldum. İnşallah sizin de öyle bişey olur. Rabbim yine de hayırlısını versin inşallah 🥰