1tosbikannesi Saraylokumu spiralle bile hamile kalanı duydum buna çok şaşırmamak lazım aslında. Binde bir olan şeyde bana denk geldi sanırım prezervatifte 🌸
hayalperi Saraylokumu bence gebelik testi iki tane alıp yapın ikisi de yanlış olmaz en azından pazartesiye kadar
threebabysmom Kızzz ne kadar sabırlıymışsın yorumları okurken ha çıktı ha çıkacak diye okudum 😂 gecikmişsin baya zaten varsa test yanlış pay vermez bence eşin bi test alıp gelsin 2 3 tane en azından için rahat eder
ayseel Saraylokumu bütün yorumları okudum resmen sonuç çıktı çıkacak diye heyecan yaptım 😂 ne kadar sabirlisinizzz bu stresle de olacağı varsa olmaz zaten keşke test yapsanız 🥹
Saraylokumu @almila1723 @slhaa @orhismommmmmm @beriii47_ @snmerd @QueenBahar_ @Alya05 @gzmnrhal @tembelkiz @papatyakokulugece @fatgume @damlasv @ebruaksoy35 @twobabymomm @esraecem123 @Havin49_ @nurellaaa__ @Bir1kelebek @Deleted33000 @glnzkrkmz @saziment @Esma006 @yaseminis @Purpura26 @milatlas13 @yesilgozluyum @busra1596 @elifsn23 @happyomer @iremykn @fundiiim @140524ba @kubra_nal @eslem2121 @mamaesl @yigitbebeninannesi @irmkc @guvercin1 @deletedmom43191 @gamze6p @kft @1Ali @-Cennetkusuannesi- @krcbusraa @1tosbikannesi @kartanesi___ @hayalperi @threebabysmom @Kubra001111 @ayseel @bebegimle_ben Üşenmedim 25 dakikadır tek tek etiketliyorum hepinizi 😂😂😂 Son postuma gelin 😁