sepselin İyi akşamlar devlette ikili tarama yaptıracağım. 11+2 de Kadın doğuma randevu aldım doğru mu? Yoksa radyolojiye mi almalıyım? Bir de aynı gün çekerler mi yoksa başka güne mi randevu verirler araya bayram gireceği için zamanı kaçırırsam diye korkuyorum. Tecrübesi olanlardan fikir istiyorumm
dgngr sepselin zamanı gelince devletteki doktoruma gidip söyledim kan verme yerinde 2 tüp ya da daha fazla kan verdim. Birini bana verdi labaratuara götür diye. Götürdüğüm yerden 10 gün sonra alıp doktoruma gösterdim.
sarilale123 sepselin perinatoloji yapıyor siz kadın doğuma almışsınız bakmayabilir bilginiz olsun. Aynı gün bakıyorlar,Ultrasonda bebeğe bakılıyor burun kemiği ense kalınlığı sonra kan vermenizi istiyorlar. Ben ilk gebelikte yaptırdım 3 günde çıkmıştı kartaldaki hastanede. Şimdikinde fetal dna yaptırdığım için gerek kalmadı.
_Ebrukaracan06_ sepselin kadın doğuma gidin ayrıntılı ultrasyona radyoloji Ankara’da yaşıyorum ayrıntılı ultrasyon ful dolu tüm hastanelerde boşluk yok ya
gerigeldik sepselin kadın doğumdaki doktorunuz burun kemiği, ense kalınlığı gibi şeylere bakıyor down riski var mı diye. Bir de muayeneden sonra kan veriyorsunuz o kadar. Yani radyolojiyle alakalı bir durum yok
Semayyy Her zamanki gibi ultrasonla bakılıyor burun kemiği ense kalınlığına bakar, ikili tarama için kan veriyorsun bu kadar. Sonuçlar hastanelere göre değişiyor benimki gün içinde çıkmıştı başka yerlerde bir haftayı da bulabiliyor.
sepselin Semayyy kadn doğum doktoru mu baktı yoksa radyoloji mi? Kartal Şehir hastanesine gideceğim inşallah çabuk çıkar araya bayram girince bekle dur😅
yeniuyemiz sepselin kadın doğum bakar ultrasondan sonra kan tahlili ister kan verirsin sonra sonuçları çıkar doktora gösterirsin
aprilbaby sepselin kadın doğum perinatoloji bölümüne alan açıp oraya randevu almanızı istiyorlar orda önce ultrasonla bakıyorlar sonra kan veriyorsun kan sonucun çıkınca gidip öğreniyorsun
beyazakgl sepselin kendi doktoruma gittim ense kalınlığına burun kemiğine bakıyorlar sonra 1 tüp kan verdim bi kaç gün içinde çıktı