Krvn53 Kizlar doktorum bana 31 martta ayrintili ultrasyon icin randevu al dedi sonra bi baktim pazara denk gelio aradim doktoru ve onumuzdeki cuma gunu gel dedi erken degilmi 20 haftalik olucam yada benmi yanlis biliyorum bilgilendirirmisiniz
Nurulayn 24.haftaya kadar ne kadar geç gidersen daha iyi görünür 18 de gittim baya uğraştı küçüktü diye
Krvn53 Gulsen1989 bende sizin gbi dusunuyorum ama randevu aldigimz kisi 20 cok iyi gelin dedi inan anlamadim bende cuma bakalm ne olcak bana kalsa 22 de felan giderim
Gulsen1989 Krvn53 bazılarına 2 hafta sonra bir daha gel diyorlarmış doktorunuza ve bebeğin duruşuna göre değişir pozisyonu duzgunse sorun olacağını sanmıyorum
kuzusunun_annesi Bencede 22de git bende 22gittim daha net görüyorsun bebeğim daha büyümüş oluyor ağzını yediklerim😍
SevcanKumluca Ben 20 hafta olmama 2 gün varken gittim gayette netti herşey 😊 18-24 hafta arası yapılıyor ultrason ideal yanii doktor cahil değil sonuçta 😍
SevcanKumluca Krvn53 canım benimde ilk bende öyleyim girdim ya şimdi biraz ondan bilgi sahibi oldum bide çok soru soruyorum içim rahat etsin diye netten de çok araştırmıştım 🙈😄🥰