Buse67 Kızlar tam saat 10 da ovitrelle vurmamız lazımdı vurduk eşim dediki çok az hava var alalım onu enjektörü itti çok az bir şey dışarı çıktı şırıngadan bende üzüldüm kızdım ne diye aldın havasını yapsaydın diye. Üzüldüm bişey olur mu sizce.
Sena1359 Buse67 yok yok üzülme ben genelde direkt vuruyorum hatta 22.45te de ben yapıcam.. gönderilerine baktım da Malatya’damışsın galiba ben de Malatya’dayım :)
Buse67 Sena1359 Yaaa.bende direk vur dedim de eşim sağolsun yok hava zarar verir alalım dedi. Neresinde oturuyorsun canımmm
Buse67 Aynen canım. Bizde bostanbaşı tokilerde . Perşembe günü ilk aşılamamı olacam inşallah Ramazan ayının hürmetine Rabbim nasip etsin
Sena1359 Buse67 çok yakınız desene amiiin inşallah ikimizde pozitif sonuç alırız ben ikinci aşılamamı olucam
Buse67 Evet Pınar hocaya gidiyorum çok seviyorum. Çok tatlı bir hoca. Bakalım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda ❤
nunusunbloguu Subkutan iğnelerde hava olur vurduktan sonra bu sayede ilaç içeri hapsedilir buna hava kilidi tekniği deniyor yani havasını almanıza gerek yok ama aldıysanız da sorun olmaz kafanıza takmayın ☺️